![]() |
Yufkalı Sac Kebab |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Yufkalı Sac Kebab![]() ![]() Malzemeler Yarım demet kıyılmış dereotu 1 su bardağı sıcak su 1 su bardağı soguk su 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı tarçın 1 kg koyun butundan orta yağlı kuşbaşı et 1 tatlı kaşığı kekik 2 çorba kaşığı tereyağı veya margarin 4 adet küp küp doğranmış domates 4 adet doğranmış soğan 5 adet halka doğranmış sivri biber Yarım kg un Yeteri kadar tuz, kırmızı biber, karabiber Yemeğin Tarifi Saça veya tavaya eti, yağı ve soğanı koyup etler suyunu çekinceye kadar pişirin ![]() ![]() ![]() Kapağını kapatarak servise sunmadan önce 10 dakika dinlendirin ![]() ![]() ![]() Tavayı sallayarak bulamacı yayın ![]() ![]() ![]()
__________________
|
![]() |
![]() |
|