![]() |
Karanlık Hüzünler |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Karanlık HüzünlerHayatın oynadığı oyunların içinde, bir ebe olarak sallanma sırası bana geldiğinde, büyümüştüm ve büyü bozulmuştu ![]() Dahası, hava bulutluydu ve ben tanıdığım en yağmur yüklü buluttum ![]() ![]() Bildik tüm insanlar yabancı, hoşuma giden tüm tatlar tadını yitirmiş, tanıdık tüm sesler sessizdi ![]() ![]() ![]() ![]() Belki de her şey olması gerektiği gibiydi ve yabancılaşan bendim ![]() Dedim ya, büyümüştüm ve büyü bozulmuştu ![]() En sesli harflerle lanet okumak istedim kendimden yitirilişime sebep olan anlarıma ![]() ![]() ![]() Sustum ![]() O sessizlikte, salıncağın zincirlerine dokunan bir el arzuladı en çok içim ![]() Gecenin koyu ve ürkek tonlarına rağmen, yine de hayata tutunabilirdim zincirlere uzanan elle ![]() Belki tüm hüzünleri savururdum bir el salıncağın zincirlerinden tutup savursa salıncağı, sallasa beni ![]() Öyle ya ![]() ![]() ![]() Ebe bendim! Sallanma sırası bana geldiğinde tüm insanlar gitmiş, parkın lambaları bile küsmüş, bir tek karanlık bana eşlik etmişti ![]() Bu yüzden ben de karanlığa sahip çıkmaya karar verdim ![]() Ben hüzünleri [d]ağladım, [Kar]anlık beni [d]ağladı ![]() Öylece eskidim gittim ![]() ![]() ![]() Sabah olduğunda birileri mutlaka katılırdı an[ı]larıma ![]() ![]() Ama karanlık öylesine sıkıca tuttu ki zincirlerini salıncağın; Ben hüzünleri [d]ağladım, [Kar]anlık beni [d]ağladı ![]() Ağladım ![]() ![]() ![]() Hüzün yağdırdım yüreğimden şehre, ince ince ![]() ![]() ![]()
|