![]() |
Yalanlar... |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
Yalanlar...Kalsaydınız bişeyler yerdik ![]() ![]() ![]() Vallaha sarıda geçtim memur bey ![]() ![]() ![]() Kazanmak önemli diil mühim olan yarışmaya katılmaktı ![]() ![]() ![]() Dünya ahiret bacımsın ![]() ![]() ![]() Şuan 65 milyon bizi izliyor ![]() ![]() ![]() Bu son sigaram ![]() ![]() ![]() Bütün kadınlar güzeldir ![]() ![]() ![]() İki saat kapıda bekledim, açan olmadı ![]() ![]() ![]() Seni düşünmekten bütün gece gözüme uyku girmedi ![]() ![]() ![]() Sen bi de beni gençliğimde görecektin ![]() ![]() ![]() Ağlamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yemezsen arkandan ağlar ![]() ![]() ![]() Seni leylekler getirdi yavrum ![]() ![]() ![]() Akşama erken gelicem ![]() ![]() ![]() Bu aldığım en güzel hediye ![]() ![]() ![]() Bi oturuşta iki büyük devirirm ![]() ![]() ![]() Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için ![]() ![]() ![]() Ağzıma sigara sürmedim ![]() ![]() ![]() Ben almiyim rejimdeyim ![]() ![]() ![]() Eee ne zaman gidiyoruz içmeye? ![]() ![]() ![]() Kadınlar en çok kel erkeklerden hoşlanır ![]() ![]() ![]() İşim bitsin ben seni ararım ![]() ![]() ![]() Bir kez olsun yüzüm gülmedi ![]() ![]() ![]() Hayatımda hiç ilaç almadım ![]() ![]() ![]() İhraç fazlası bunlar ![]() ![]() ![]() O elinizdeki tek kaldı, başka yok ![]() ![]() ![]() Bi`tanem ![]() ![]() ![]() Seni Seviyorum ![]() ![]() ![]() Beni seçerseniz size ![]() ![]() ![]() Ben de tam seni arayacaktım ![]() ![]() ![]() Bi şey olmaz ![]() ![]() ![]() Ben eski yüzücülerdenim ![]() ![]() ![]() Bizi davet ettiler ama gitmedik ![]() ![]() ![]() Valla bu size çok yakıştı ![]() ![]() ![]() Senin annen bir melekti yavrum ![]() ![]() ![]() Bana yan bakan daha anasının karnından doğmadı ![]() ![]() ![]() Merak etme hayatım sekreterimi görsen çok çirkin ![]() ![]() ![]() ![]() Büyük ikramiyeyi kazanmak istemiyorum önemli olan alın teri ![]() ![]() ![]() Merhaba karıcım, mesai yeni bitti de ![]() ![]() ![]() Üzülme sevgilim evlenince anneni yanımıza alırız ![]() ![]() ![]() Evi boşaltın! Almanya`dan oğlum geliyor ![]() ![]() ![]() İki gözüm önüme aksın ki ![]() ![]() ![]() Kilolarımla barışığım ben böyle mutluyum! Formu doldurun biz sizi ararız Bu sene üniversite soruları çok basitti, keşke sınava girseydim ![]() ![]() ![]()
|