Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altında, hamile, kadın, kaldı, otomobilin

Hamile Kadın Otomobilin Altında Kaldı...

Eski 04-07-2009   #1
su perisi
icon111

Hamile Kadın Otomobilin Altında Kaldı...

Olay yerinde hayatını kaybeden ve morga kaldırılan kadının cesedi, hamile olduğu anlaşılınca Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ultrason bölümüne sevk edildi

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Nevşehir'den Gaziantep'e gitmek üzere servis aracıyla Kayseri Terminali önüne gelen Emine Ç (60) ve gelini Fatma Ç (25) ile torunları AÇ (5) ve MSÇ (3) yolun karşısına geçmek isterken VA (27) yönetimindeki 38 SA 286 plakalı otomobilin altında kaldı Çarpmanın etkisiyle Fatma Ç olay yerinde hayatını kaybederken, yaralılardan Emine Ç (60) ve torunları AÇ ile MSÇ Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı

ANNENİN HAMİLE OLDUĞU ANLAŞILDI

Hayatını kaybeden Fatma Ç, olay yerine gelen ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı Morgda yapılan incelemelerin ardından anne Fatma Ç'nin hamile olduğu anlaşıldı Anne karnındaki ceninin canlı olması ihtimaline karşın ceset, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ultrason bölümüne getirildi Burada yapılan incelemelerin ardından ceninin çapmanın etkisiyle öldüğü anlaşıldı

Yaralılardan Emine Ç'nin ayaklarında kırık tespit edilirken, kazanın etkisiyle sürekli ağlayan AÇ ve MSÇ'yi hastane personeli yatıştırmaya çalıştı Çikolata ve balonlarla hastane koridorlarında sakinleştirilmeye çalışılan çocuklar için hastane çalışanları büyük gayret sarf etti

Kazanın etkisiyle yaklaşık yarım saat trafiğe kapalı olan terminal yolu, temizleme ve inceleme çalışmalarının ardından tekrar ulaşıma açıldı Kazadan sonra sürücü VA gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi

YUSUF SERKAN YILMAZ - İSA AKAR-KAYSERİ

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com