![]() |
RTÜK'ün bütçesi imama emanet!! |
![]() |
![]() |
#1 |
JOKER
|
![]() RTÜK'ün bütçesi imama emanet!!![]() RTÜK’e imamdan sayman bekçiden personel müdürü ![]() Üç yıldır RTÜK’te memur olarak çalışan eski AŞTİ imamı Adem Çobaner, Mali İşler Daire Başkanlığı’na ‘sayman’, bekçi kadrosuyla işe başlayan Alaettin Kutlu da Personel Dairesi’ne ‘müdür’ olarak atandı ![]() RTÜK’ün AKP ve CHP kontenjanından seçilen üyeleri arasında bu kez de atama krizi yaşanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1996’da RTÜK’e uzman olarak alınan RP ve FP’li eski milletvekili Rıza Ulucak’ın oğlu olan Emir Miraceddin Ulucak ise son operasyonla İzleme ve Değerlendirme Dairesi Başkan Yardımcılığı’na getirildi ![]() CHP’li üyeler itiraz etti Atamalar CHP kontenjanından seçilen üç RTÜK üyesinin karşı çıkmasına rağmen 3’e karşı 6 oyla yapıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son atamalara ilişkin eleştiriler üzerine RTÜK, jet hızıyla yazılı bir açıklama yaptı ![]() ![]() RTÜK’ün ülke genelinde yayın yapan radyo ve televizyonların düzenlenmesi ve denetlenmesinden sorumlu olduğu belirtilen açıklamada, “Bu çerçevede yürütülmekte olan ve yürütülmesi planlanan çalışma ve projeleri de uzman personel eliyle gerçekleştirmektedir” denildi ![]() “Bu projelere bağlı olarak daire başkanlıklarının artan iş yükünü karşılamak üzere kariyer ve liyakat ilkeleri de gözetilerek hiyerarşiye uygun bir şekilde tamamı halen üst kurul bünyesinde, önemli bir kısmı ise 10-15 yıldır üst kurulda çalışmakta olan personel arasından söz konusu atamalar gerçekleştirilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : RTÜK'ün bütçesi imama emanet!! |
![]() |
![]() |
#2 | |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : RTÜK'ün bütçesi imama emanet!!Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : RTÜK'ün bütçesi imama emanet!!Çok trajıkomik bir konu doğrusu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : RTÜK'ün bütçesi imama emanet!!Burada önemli olan onun imam olup olmaması değil ![]() ![]() Cem yılmaz'ın belediyelerin kadroları ile ilgili espirileri geldi aklıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Krdnz arkadaşımızın dediği gibi çok trajikomik olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() Üniversiteler neden mezun veriyor acaba? Mezunlar bir iş yapamaz mı? Onca emek onca çaba boşuna mı? Acaba Akp zihniyeti tüm mezunları boş mu görüyor? Bu işi yapabilecek yüzlerce üniversite mezunu dururken neden bir imam'a bu görevi veriyorsun? Onu kukla olarak mı alıyorlar acaba merak ettim? (Lütfen bu sorulara cevap bularak cevap yazınız ![]() ![]() ![]() Adam zaten imam bırak imamlığını yapsın ![]() ![]() ![]() Buradaki yapılanlar; adam kayırma, işe göre değil de adama göre iş vermekten başka bir anlam çıkmıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VANDETTA
![]() |
![]() ![]() ![]() Bu ülkede üniversite sistemi oldukca zayıf olmakla beraber,daha iyi bir eğitim vermek için var ![]() ![]() ![]() ![]() Üniversite mezunu olduğu halde bir işi beceremeyen çok kişi tanıyorum ben,diploma bir işe yaramıyor çoğu durumda beyin lazım beyin ![]() ![]() ![]() Bu olayın AKP ile sınırlandırılması ise yine komik,sizde bizde herkesde biliyor ki;her iktidara gelen atadığı personeli kendi doğrultusunda atıyor,objektif olup,her zamanki senaryo demek bu kadar zor mu? Siz imam hatiplinin önünü kesip dünyanın hiç bir yerinde olmayan kat sayı saçmalığını koyacaksınız,ardından da üniversite mezunu hayali kuracaksınız inanın gülerek yazıyorum,kalbinde Allah korkusu olan adam o kadar kolay çalmaz,bugüne kadar bu ülkeyi hortumlayanlar imam hatipli değil di unutmayın! ![]() ![]() ![]() Son soruyu zaten yukarıda sormuştun alıntı yapim; her iktidara gelen atadığı personeli kendi doğrultusunda atıyor,objektif olup,her zamanki senaryo demek bu kadar zor mu? Heee unutmadan Akşemseddin de hocaydı,bir nevi imam hatta daha iyisiydi,oda sizin gibi düşünüp hocalığımı yapayım deseydi,mikroskopun olmadığı zamanlarda mikropun varlığına işaret eden sözler edemezdi değil mi dejawu? Din adamlarından bu kadar korkmanız ülke yönetiminde söz sahibi oladukları takdirde ülkeyi şimdikinden daha iyi satacakları varsayımlarınız bizlere yutturulan bi menemen,provakasyon sonucu gerçekleştirilen sivas olayı vs ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
KRDNZ
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
dejavu2009
|
![]() Bu ülkede işinin ehli olan kaç kişi sayabilirsin dejawu?Sorularının cevabı basit olmakla beraber yine trajikomik ![]() ![]() ![]() İşin ehli kelimesini kullanarak konuyu dağıtma ![]() ![]() ![]() Bu ülkede üniversite sistemi oldukca zayıf olmakla beraber,daha iyi bir eğitim vermek için var ![]() ![]() ![]() ![]() Üniversite sistemi zayıf olabilir! Çünkü üniversitede siyaset daha önemli hale getirilerek bilimsel eğitimin yolu tıkanıyor bunu sen de daha iyi biliyorsun değil mi? sevgili arkadaşım ![]() Üniversite mezunu olduğu halde bir işi beceremeyen çok kişi tanıyorum ben,diploma bir işe yaramıyor çoğu durumda beyin lazım beyin ![]() ![]() ![]() Bu konuda sana katılıyorum ama yapılan bu atama için mazeret olarak sunulmaz değil mi? Bu olayın AKP ile sınırlandırılması ise yine komik,sizde bizde herkesde biliyor ki;her iktidara gelen atadığı personeli kendi doğrultusunda atıyor,objektif olup,her zamanki senaryo demek bu kadar zor mu? Söylediğin çok komik Vandetta kaç yıldan beri değişik bir hükümet yok icraatları hep o yapıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siz imam hatiplinin önünü kesip dünyanın hiç bir yerinde olmayan kat sayı saçmalığını koyacaksınız,ardından da üniversite mezunu hayali kuracaksınız inanın gülerek yazıyorum,kalbinde Allah korkusu olan adam o kadar kolay çalmaz,bugüne kadar bu ülkeyi hortumlayanlar imam hatipli değil di unutmayın! ![]() ![]() ![]() Bütün toplumu dini ağırlıklı liselere yönlendirmek kolaydır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son soruyu zaten yukarıda sormuştun alıntı yapim; her iktidara gelen atadığı personeli kendi doğrultusunda atıyor,objektif olup,her zamanki senaryo demek bu kadar zor mu? Her zamanki senaryo demek biraz havada kalır ![]() Heee unutmadan Akşemseddin de hocaydı,bir nevi imam hatta daha iyisiydi,oda sizin gibi düşünüp hocalığımı yapayım deseydi,mikroskopun olmadığı zamanlarda mikropun varlığına işaret eden sözler edemezdi değil mi dejawu? Keşke Akşemsettinden sonra gelenlerde aynı yoldan gitseydi ne güzel olurdu ![]() belki bilimsel çalışmalar daha fazla olurdu ![]() ![]() Ulema sınıfı keşke sadece din ulema sınıfına dönmeseydi ![]() ![]() ![]() Günümüzde bile Bilimi Din ile sınırlandırmaya kalkanlar da var ![]() Son zamanlardaki haberleri dinlemen yeterli ![]() ![]() ![]() Din adamlarından bu kadar korkmanız ülke yönetiminde söz sahibi oladukları takdirde ülkeyi şimdikinden daha iyi satacakları varsayımlarınız bizlere yutturulan bi menemen,provakasyon sonucu gerçekleştirilen sivas olayı vs ![]() ![]() ![]() ![]() Din adamlarından kimsenin korktuğu falan yok ![]() ![]() ![]() Sevgili Vandetta ben haberi makul görmüyorum ![]() ![]() ![]() Birbirimizi yargılamak kolaydır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|