![]() |
Hiç Bir Kalemin Cesareti Yoktur Bu Yürekteki Yıkılışı Yazmaya |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Hiç Bir Kalemin Cesareti Yoktur Bu Yürekteki Yıkılışı YazmayaSaçlarında rüzgarları bulduysam
Gözlerinde yağmura dokunduysam Yakınım sen uzağım sen olduysan Sana olan sevdamdandır bilesin ![]() ![]() ![]() Hiçbir kalemin cesareti yoktur bu yürekteki yıkılışı yazmaya ![]() ![]() ![]() Geceler korkak, geceler korkulu, geceler korkunç ![]() ![]() ![]() Sabahına uyandığım her gün yapayalnız ![]() ![]() ![]() Sensiz ![]() ![]() ![]() Sessiz ![]() ![]() ![]() Görmezsin ![]() ![]() ![]() Zaten görmek için yetmiyor gözler ![]() ![]() ![]() Gidiyorum, ellerini aç, umutların sende kalsın diyerek; arkanı dönüp adımlar atmaya başlamak bir acı hikayenin ön sözü sayılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saçlarında rüzgarları bulduysam Gözlerinde yağmura dokunduysam Yakınım sen uzağım sen olduysan Sana olan sevdamdandır bilesin ![]() ![]() ![]() Bilinmezliklerin en orta yeri kaldı senden geriye ![]() ![]() ![]() Ve hiçbir mektubu tek zarfta, tek kutuda toplayasım da yok artık ![]() ![]() ![]() Ya adın kalır üzerinde, ya da çıkmaz sokaklarla dolu adresin ![]() ![]() ![]() Anlamazsın ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk bir yaşam biçimidir kandırmacasına boğulmuş gidiyordum işte ![]() ![]() ![]() Kolaydı ![]() ![]() ![]() Yaşamın, yaşamanın ve yaşatmanın en güzel anlamıydın çünkü ![]() ![]() ![]() Sen vardın, seninleydim, kandım gitti işte! Aşk mı? Boşversene ![]() ![]() ![]() Aşk olunca yanakların kızarışların en koyusunu yaşar, en koşarcasına adımlarını atarmış ayakların ![]() ![]() ![]() Gözlerin daima uzağı görür, sessizliğin sesini daha iyi duyar, şubat ortasında mevsimlerin en sıcağını yaşarmışsın ![]() ![]() ![]() Ellerin hiç kurumaz, dudakların hiç solmazmış Biri tutulur, diğeri öpülürmüş çünkü ![]() ![]() ![]() Boşverdim, inanmadım ![]() ![]() ![]() Saçlarında rüzgarları bulduysam Gözlerinde yağmura dokunduysam Yakınım sen uzağım sen olduysan Sana olan sevdamdandır bilesin ![]() ![]() ![]() Her rüzgarda biraz daha koyuyorum zindanlara yüreğimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her yanışımdan sonra, ayrılık da aşka dahil, palavrası atılıyor sokaklara ![]() ![]() ![]() Bilmezsin ![]() ![]() ![]() Öpüyorsam ayrılığı gözünden Söküyorsam yüreğimi göğsümden Geçiyorsam gözlerinin içinden Sana olan sevdamdandır bilesin Belki de kader, kırmızı kağıtlara kanla yazı yazmak olsa gerek ![]() ![]() ![]()
|