Bu Da Erkeklerin Duası. |
|
|
#1 |
|
Gözyaşı
|
Bu Da Erkeklerin Duası.Bu da erkeklerin duası ![]() elhamdürüsü ile kızlar sürüsü ile sabah birisi ile akşam birisi ile Aminnnnnnnnnnn Allahım ![]() ![]() ![]() karımı her türlü tehlikeden koru gerekirse ben tehlikeye atılayım onu hiç yorma gerekirse ben yorulayım o çalışmasın ben çalışayım o hasta olmasın ben olayım Allahım o aldatmasın ben aldatayım benim güzel karım dul kalmasın ben kalayım amin ![]() ![]()
|
|
#2 |
|
yesimciwciw
|
Cevap : Bu Da Erkeklerin Duası.:) Vayyy Süpermiş yaaa
|
|
#3 |
|
Şengül Şirin
|
Cevap : Bu Da Erkeklerin Duası. oh ne ala![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Cevap : Bu Da Erkeklerin Duası. |
|
|
#4 |
|
seyito
|
Cevap : Bu Da Erkeklerin Duası.oh oh hoşuma gitti bende amin diim bari :D |
|
|
|
#5 |
|
Aragorn561
|
Cevap : Bu Da Erkeklerin Duası.bu daha önce açılmıştı diye hatırlıyorum ama salla gitsin :D:Dsüper ilk okuduğumdada gülmüştüm şimdide ' Amin ' :D:D:D:D:D teçekkürler
|
|
#6 |
|
cansel
|
Cevap : Bu Da Erkeklerin Duası.süpermiş:))
|
|
#7 |
|
tuqche
|
Cevap : Bu Da Erkeklerin Duası.benim güzel karım dul kalmasın ben kalayım :D:D bıttım buna ya xD
![]() "Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır "" KemaLizm!"
|
|
|
|
#8 |
|
gencer20
|
Cevap : Bu Da Erkeklerin Duası.harikaydı kardeşim |
|