![]() |
Ağlamayı Bilmeli, Gülmeyi Özlemeli Her İnsan.. |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Ağlamayı Bilmeli, Gülmeyi Özlemeli Her İnsan..Resimlerin içinden çıkartıp yanınıza gelmesıni istediğiniz insanlar oldu mu hiç? O an’ı yeniden yaşayabilme düşüncesi gelip kapınıza dayandı mı peki? İlla ki hergün sık sık bu düşünce kurcalıyordur zihninizi ![]() ![]() Neden sadece kötü olduğumuzda bizi mutlu edenleri yanımızda isteriz hiç düşündünüz mü? Yanlış bişey bu bence ![]() ![]() En son sizin için iyilik yapan, sizi zordan kurtaran, geçmişte adını bile hatırlamaya hatırlamaya silikleştirdiğiniz kişiyi arayıp hal hatır sordunuz? Bunları neden bu hayat hengamesine kapılıp unuturuz anlamam yani ![]() ![]() Bende sık sık yapıyorum ![]() ![]() Ama sonrasında ki pişmanlık çok fena bişeydir bunuda bilirim sizin gibi ![]() ![]() Yanlışlar doğruları doğurur her zaman ![]() ![]() Ama bununda arkasına sığınmamak gereklidir diye düşünüyorum ben ![]() ![]() * Bu aralar canım her sıkıldığında şükretmeyi denedim ![]() ![]() Halime, yaşadıklarıma, maddi-manevi her şeye, aileme, işime vs ![]() ![]() Başkaları için ne yapabilirim? Ne yapabilirim? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşündüm ama bulamadım ya ![]() ![]() Her insan kendinden mesuldür değil mi ama? Ben yaşını başını almış birine nasıl sürekli uyarılarda bulunabilirim ki ? Uzaklaşmak isteyen buyursun gitsin bence ![]() ![]() Kapı orda demiyorum çünkü daha çok nadir o kapıda içeriye girebilen oldu ![]() ![]() Çıkmak imkansız gibi ![]() ![]() * Bir kedinin gözlerinde asiliği bir köpeğin başında merhameti aradığınız zamanlar oldu mu peki ? Yani insandan her zaman dost olmuyor anlamında ![]() ![]() Ben çoğu zaman yaşarım bunu ![]() ![]() Yani çoğu zaman insanları nasılda dost sandığıma yanar üzülürüm ve minik dostlarımızda ararım bazen sevgiyi ![]() ![]() Ne verirsen onu alırsın onlardan ![]() ![]() ![]() ![]() Hmmm ![]() ![]() Sanırım artık sonu geldi bu yazınında ![]() ![]() Son olarak ilk kelimemde dediğimi tekrar edicem ![]() ![]() Ağlamayı bilmeli,gülmeyi özlemeli her insan ![]() ![]() -alıntı-
![]() |
![]() |
Cevap : Ağlamayı Bilmeli, Gülmeyi Özlemeli Her İnsan.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Ağlamayı Bilmeli, Gülmeyi Özlemeli Her İnsan..Çok güzel bir konu eline sağlık GöKKuŞaĞı
|