Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Kıssadan Hisse

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
romantizm, yetmez

Romantizm Yetmez

Eski 03-29-2009   #1
bonsoir
Icon1861

Romantizm Yetmez

Mutlu Evlilik İçin Sadece Romantzm Yetmez

Kuyumcuya giden kadın "Şu nikah yüzüğümü kesip bana bir çift küpe yaparmısınız?"diye sormuşKuyumcu yüzüğü eline alıp
bakmış,yüzüğün üstünde "Seni Seviyorum"yazıyormuş"Hanımefendi ! neden bu yüzüğü kestirmek istiyorsunuz? Belli ki bir hatırası var!diye sormuşKadın"Bu benim nikah yüzüğüm Kocamdan ayrıldımŞimdi küpe istiyorum"Seni"kelimesi küpenin bir tanesinde"Seviyorum"kelimesi de diğerinde olsun!"deyince kuyumcu yine sormuş:"Neden aceba?"Kadın cevaplamış"İleride böyle cümlelerin bir kulağımdan girip , diğerinden çıkacağını göstermek için"

Kıssadan Hisse: Mutlu evlilik için sadece romantizm yetmez,tarafların herşeye ama herşeye rağmen mutlu olmaya karar vermeleri ve karşılaştıkları her problemde mutlaka çözümün bir parçası olmaları gerekir

DostÇa KalıN

Gülmek Bİr GüneştiR ,inSanın YüzündeN hüzüN ve keder kışını Defeder

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com