|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
büyük, insan, muhsin, olsun, ruhun, yazıcıoğlu, şad |
![]() |
Ruhun Şad Olsun Büyük İnsan Muhsin Yazıcıoğlu |
![]() |
![]() |
#1 |
evrem88
|
![]() Ruhun Şad Olsun Büyük İnsan Muhsin Yazıcıoğlu*YAKARIŞ* Her şeyin bir senden olduğuna İman ile inanmak ne güzel Hamd-ü senalar ile uğruna Çile çekmek ve yanmak ne güzel Her yan taş duvar,demir parmaklık Ve kilitli kapım ![]() Bir başıma olsam ne çıkar ki İlahi! Ben seninle varım ![]() ![]() ![]() Ulaşsa nur şavkın yıldızlarla Her gece cemalin iner bir perdeden ![]() Aydınlanır ilahi ışığınla Bu zindan şenlenir pencereden ![]() ![]() ![]() Bu demde benliğim huzurla dolar Şükür sana, ellerim hep havada ![]() Kahrına da lütfuna da razıyım! Adalet bekliyorum her duada ![]() ![]() ![]() MUHSİN YAZICIOĞLU (Değerini anlamayan bu vatan ve millet uğruna üşüyerek, donarak ruhunu teslim etti
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Ruhun Şad Olsun Büyük İnsan Muhsin Yazıcıoğlu |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Ruhun Şad Olsun Büyük İnsan Muhsin YazıcıoğluAllah rahmet eylesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
seyito
|
![]() Cevap : Ruhun Şad Olsun Büyük İnsan Muhsin Yazıcıoğluallah rahmet eylesin :( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Ruhun Şad Olsun Büyük İnsan Muhsin YazıcıoğluTüm türkiyenin başı sağolsun en çokta iha muhabirine üzüldüm kurtarın donmak üzereyiz diye feryat ediyordu bizimde başımıza gelebilir hayat işte nerde nasıl öleceğimiz belli olmuyor bu yüzden kimsenin kalbini kırmamalıyız
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Ruhun Şad Olsun Büyük İnsan Muhsin YazıcıoğluAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
yagmur34
|
![]() Cevap : Ruhun Şad Olsun Büyük İnsan Muhsin YazıcıoğluGerçekten çook üzüldüm Allah rahmet eylesin ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Ruhun Şad Olsun Büyük İnsan Muhsin YazıcıoğluTekrar açılmış bir konu birden fazla yorum almışsa eski konuyla yenisini birleştirmeniz daha olumlu olacaktır Sevgili Rock_alltime ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Ruhun Şad Olsun Büyük İnsan Muhsin YazıcıoğluBen de hatamı yeni farkettim düzeltcektim ki sizin msjınızı gordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|