|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bildirsin, olarak, operatörünüz, tam, yerinizi |
![]() |
Operatörünüz Yerinizi Tam olarak Size Bildirsin! |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Operatörünüz Yerinizi Tam olarak Size Bildirsin!Arkadaşlar bana gelen maili sizinle paylaşmak istedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Merhaba Arkadaşlar Talihsiz helikopter kazasında BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun yeri hala tesbit edilemedi, erken tesbit edilse kurtulacaklardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NEREDEYIM yazıp 2222'ye gönderdim ve 10-15 sn sonra yanıt mesajı geldi ![]() ![]() ![]() ![]() Uludag'da hic yuzunden gencecik bir can kaybettik, burokrasinin tozlu kanunları bir cana mal oldu ![]() ![]() ![]() hep gec akillari baslarina gelir zaten ![]() ![]() ![]() olabildiğince yayin lutfen ![]() ![]() ![]() Turkcell abonelerine bir servis yapıldı ve şu an aktif; ACIL ya da NEREDEYIM yazıp 7777 veya 2222 numarasına mesaj gönderilirse, aşağıdaki mesaj gönderiliyor ![]() ![]() Fakat kontörü olmasa da mesaj gönderiliyormuş ![]() ![]() ![]() bilmesinde fayda var ![]() Gelen bilgi mesajı; BULUNDUGUNUZ BOLGE ÖRNEK : Istanbul, Kadıköy, Icerenkoy,Karaman Ciftlik Yolu Caddesi COGRAFI KONUMUNUZ (40derece 58dk 44sn Kuzey,29derece 06dk 22sn Dogu) SIZE EN YAKIN NOKTALAR Tem Buro Amirligi 103m(+902164104113), Ozel Avicenna Hastanesi 225m(+902165741000), Infotech Bilisim ve Iletisim Teknolojileri A ![]() ![]() 32m(+902165740505) Hüseyin ÖZKUL" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Operatörünüz Yerinizi Tam olarak Size Bildirsin! |
![]() |
![]() |
#2 |
seyito
|
![]() Cevap : Operatörünüz Yerinizi Tam olarak Size Bildirsin!yok ya saçmalık bence türkcell,avea,vodafon tam yerini bulamadılar 48 saat kaza yerini aradılar böyle bişe varsa yerini hemen bulurlardı ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Operatörünüz Yerinizi Tam olarak Size Bildirsin! |
![]() |
![]() |
#3 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Operatörünüz Yerinizi Tam olarak Size Bildirsin!buda bi bakış açısı tabi ;) olabilirde olmayabilirde ama arayıp kendi koordinatlarını verirse bulunabilirdi(çünkü mesajda koordinatlar verilmiş) teşekkürler
|