![]() |
Acaba'sız İnanmak!.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Acaba'sız İnanmak!....Vakit namazlarini sürekli cemaatle, camide eda eden, ALLAH’a yürekten bagli, çok duru gönüllü bir adam varmis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “ALLAH’a öyle inanip öyle dayanacaksin, öyle güveneceksin ki her isin kolaylikla hallolsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adamcagiz bunu duyunca bir sevinmis bir sevinmis ki ![]() ![]() -Oh! Demis, kurtuldum artik saldan, vakit kayiplarindan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dedigi gibi de yapmis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artik karisi da kendisi de çok mutluymus bu yüzden ![]() ![]() Bir gün Hanimi demis ki; “Yarin o Hocayi al gel, yemege! Bak o kadar iyiligi dokundu bize ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hoca; “Bir sal bulalim!” deyince adam sasirmis ve; “Ne sali Hocam? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hoca hayretlerde ![]() ![]() ![]() ![]() Neden sonra titrek yüregiyle, melûl mahzun bakmis adama ve; -Ah! ![]() ![]() ![]() ![]() Keske benim imanim da, SENINKI GIBI ACABA SIZ OLSAYDI, YÜRÜR GIDERDIM ![]() ![]() Hikaye bu kadar Ilham; Muhasebe vakti gelmistir; Imanlarimiz, ACABA SIZ olsaydi, biz ne halde olurduk acep? ![]() ![]() Veya; ACABASIZ OLSAYDI IMANLARIMIZ, BU HALDE OLUR MUYDUK?…
|