![]() |
Herkes Konuştuğunu Yazar Bense Sustuklarımı |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Herkes Konuştuğunu Yazar Bense Sustuklarımı![]() Bir hayatın tozlu sayfaları içimi acıtan ![]() Ceplerimde kırık gece masalları duruyor Öksüzlüğümü avutuyor sonbahar ![]() Ne yana baksam sen oluyorum Parmaklarımı kanatıyor kirli duvarlar ![]() Kuşlar yuvalarından terk ediyor beni Bir sarsıntı geçiriyor yüreğim sen şiddetinde ![]() ![]() ![]() Ellerime kar diye yokluğun yağıyor Aşk sorgusunda yüreğim can çekişiyor ![]() Yüzümde sensizliğin izleri Ayaklarımın altında bir yığın cam kırığı ![]() ![]() ![]() İçimden sökülen her kelime tekrar dönüp içime batıyor ![]() Ve her seferinde sana isabet ediyor ![]() Bir zindan karanlığı şimdi gecelerim Duvarlara sinmiş gözlerinin rengi ![]() ![]() ![]() Saatleri infaza çekiyor gelmeyişin Yavaş yavaş gidiyor benden hayat; Damarlarımdan çekiliyor içimdeki sen ! Bense düşüyorum hiçlik ötesi bir hayata Kanıyorum sana sende aşkı buluyorum Hem de ayrılığa çarpa çarpa ![]() ![]() ![]() Suskunlukta sesler daha çok acıtıyormuş Bu yüzden senden harf harf kaçışım ![]() Yalnızlığıma esir düşüyorsun Bense kayboluyorum cümlelerinde ![]() Ve susuyorum sana avaz avaz susuyorum ![]() Sende birikiyor içimin tüm sökülenleri Ben dipsiz bir kuyu oluyorum ![]() Biriktiriyorum her harfimde seni ![]() ![]() ![]() Şimdi yokluğa düşüyor zaman Ben bir adımda düşüyorum senden ![]() Kuytularıma sokulma bırak bana uçurumlarımı Kalemimden azat et beni Herkes konuştuğunu yazar bense sustuklarımı ![]() ![]() ![]() KAHRAMAN TAZEOGLU
![]() |
|