Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bayrak, geçelim, tek, vatanı

Tek Bayrak, Tek Vatanı Geçelim

Eski 03-24-2009   #1
Gözyaşı
icon111

Tek Bayrak, Tek Vatanı Geçelim

Tanınmış tiyatro sanatçısı Ali Sürmeli'nin, Türkiye'nin doğu ve batısında yaşayan gençleri kaynaştırmak amacıyla düzenlenen proje için düzenlenen toplantıdaki sözleri, ortalığı karıştırdı

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, Anadolu Birliği Derneği ile Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 'Yürek Harmanı' adıyla hazırladığı proje için İzmir Ticaret Odası (İTO) Sergi Salonu'nda kokteyl düzenlendi Projenin yönetmenliğini üstlenen Ali Sürmeli'nin sahnedeki, "Artık tek vatan tek yürek tek bayrak gibi kavramları geçelim Çünkü ben çoğulculuktan yanayım Benim arabamın plakası bile 34 ABD 13 İstanbul da polis beni çevirip 'Bu ne plaka diye sorduğunda' verdiğim cevap Anadolu Birleşik Devletleri'nin plakası oldu ABD kurucularının ise 13'üncü temsilcisiyim Anadolu Birleşik Devleti kuralım Biz Osmanlı torunlarıyız

Cevap : Tek Bayrak, Tek Vatanı Geçelim

Eski 03-24-2009   #2
VANDETTA

Cevap : Tek Bayrak, Tek Vatanı Geçelim

Açıkcası ne yönde bu sözü söylediğini anlıyamadım,çoğulculuktan yanayım derken,Türkiye'nin parçalara ayrılıp birbiriyle barış içerisinde mi yaşayabileceğini ima ediyor,yoksa anadolu birleşik devletleri derken dünya üzerindeki diğer Türk devletlerinin birlik olmasını mı kasdetiyor,öyleyse neden birliği anadoluyla özdeşleştiriyor,sanırım ilk sözündeki çoğulculuk kavramını masum göstermeye çalışıyor,böylesi bir kariyere sahip kişilerin bu tür sözleri sürekli sarfetmeleri çok üzücü,Gül çıkar kürdistan der bunlar böyle der,Türk halkı ise hep dünya üzerinde birlik olmunması gerektiğini söyler durur,bu böyle iken,bu tür sözleri sarfedenlerin halen nasıl oluyorda ülke yönetiminde söz sahibi olabildiklerine şaşıp kalıyorum,sonuçta son sözü millet söyler,söyler söylemesinede bu ülke insanının seçtiği liderler nasıl oluyorda milletten farklı sözler eder anlamakta zorlanıyorum,bu ülkede liderle seçmeni farklı konuşuyorsa ortadaki çelişkinin devamı halinde tek sorumlu millet olarak bizleriz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com