![]() |
Tek Bayrak, Tek Vatanı Geçelim |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Tek Bayrak, Tek Vatanı Geçelim![]() Tanınmış tiyatro sanatçısı Ali Sürmeli'nin, Türkiye'nin doğu ve batısında yaşayan gençleri kaynaştırmak amacıyla düzenlenen proje için düzenlenen toplantıdaki sözleri, ortalığı karıştırdı ![]() Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, Anadolu Birliği Derneği ile Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 'Yürek Harmanı' adıyla hazırladığı proje için İzmir Ticaret Odası (İTO) Sergi Salonu'nda kokteyl düzenlendi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Tek Bayrak, Tek Vatanı Geçelim |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Tek Bayrak, Tek Vatanı GeçelimAçıkcası ne yönde bu sözü söylediğini anlıyamadım,çoğulculuktan yanayım derken,Türkiye'nin parçalara ayrılıp birbiriyle barış içerisinde mi yaşayabileceğini ima ediyor,yoksa anadolu birleşik devletleri derken dünya üzerindeki diğer Türk devletlerinin birlik olmasını mı kasdetiyor,öyleyse neden birliği anadoluyla özdeşleştiriyor,sanırım ilk sözündeki çoğulculuk kavramını masum göstermeye çalışıyor,böylesi bir kariyere sahip kişilerin bu tür sözleri sürekli sarfetmeleri çok üzücü,Gül çıkar kürdistan der bunlar böyle der,Türk halkı ise hep dünya üzerinde birlik olmunması gerektiğini söyler durur,bu böyle iken,bu tür sözleri sarfedenlerin halen nasıl oluyorda ülke yönetiminde söz sahibi olabildiklerine şaşıp kalıyorum,sonuçta son sözü millet söyler,söyler söylemesinede bu ülke insanının seçtiği liderler nasıl oluyorda milletten farklı sözler eder anlamakta zorlanıyorum,bu ülkede liderle seçmeni farklı konuşuyorsa ortadaki çelişkinin devamı halinde tek sorumlu millet olarak bizleriz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|