![]() |
windows kapanış mesajları |
![]() |
![]() |
#1 |
Aragorn561
|
![]() windows kapanış mesajları*Oturumunuz süresince bir hatamız olduysa affola ![]() ![]() ![]() *Kah güldük kah eğlendik, yeri geldi üzüldük,ağladık,kızdık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni bir oturumda görüşmek üzere,Microsoft'la kalın ![]() ![]() ![]() *Gidiyorsun ama ya dönemezsen? Hadi hakkını helal et,Bill Gates'in duaları senin üzerine olsun ![]() ![]() ![]() *Windows kapatılıyor, bu katliama sessiz kalmayın! Her gün dünyada onbinlerce windows kapatılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bırakın windows' lar açık kalsın ![]() ![]() ![]() *Bu akşam da bize ayrılan sürenin sonuna geldik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *''Kapatıyorsun ha? Tamam kapat bakalım ama bir sonraki oturumda bazı şeyler bıraktıgın gibi olmayabilir ![]() ![]() ![]() *Beni böyle istediğin gibi kullanıp sonra kapatamazsın,asıl ben seni kapatıyorum ![]() *Bugünü de kazasız belasız atlattın ![]() *Verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz ![]() ![]() *''Şimdi kapanıyorum ama,kullanırken ettiğin küfürleri anlamadım sanma ![]() ![]() ![]() ![]() *Müsadenle kaçıyorum, sahip ![]()
|