Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
buluşturan, etkinlik, parayı, zekayı

Parayı Ve Zekayı Buluşturan Etkinlik

Eski 03-24-2009   #1
yesimciwciw

Parayı Ve Zekayı Buluşturan Etkinlik

PARAYI VE ZEKAYI BULUŞTURAN ETKİNLİK

Fikri olup parası olmayanlar, parayı ve zekayı buluşturacak organizayyon Erciyes Üniversitesi tarafından TÜBİTAK destekli gerçekleştiriliyor İşte ayrıntılar:

7-8 Mayıs 2009 tarihlerinde üçüncüsü düzenlenecek olan Proje Park organizasyonu öğrencileri, sanayicileri ve akademisyenleri tekrar bir araya getiriyor
TÜBİTAK’ın destek verdiği organizasyonda son iki senede 200'ün üzerinde proje pazara çıkarıldı İş adamlarına, akademisyenlere, teknopark firmalarına ve öğrencilere ortaklıklar ve birliktelikler kurma şansı tanıyan Proje Park, üçüncü yılının verdiği tecrübe ile şimdi daha da heyecanlı
ORGANİZASYONA KATILIM
Üniversite sanayi işbirliğinin gerçek manada sağlandığı bu ulusal organizasyonda, iş adamları proje siparişi vermekte, akademisyenler, teknopark firmaları ve öğrenciler proje sergisine katılarak projelerini tanıtabiliyor İş adamları verdikleri proje siparişlerine önerileri sunuyor

İNANILMAZ İMKANLAR

Proje Park TÜBİTAK’ın desteği ve Erciyes Üniversitesi Mühendislik Kulübü koordinasyonunda, Erciyes Üniversitesi tarafından organize ediliyor
Erciyes Üniversitesi Mühendislik Kulübü'nden yapılan açıklamada, Proje Park'a katılımın ücretsiz olduğu belirtilirken, projeleriyle katılan akademisyen ve öğrencilerin konaklama ve karayolu ile ulaşımlarının da karşılandığı belirtildi Yine proje sergisi boyunca çay, kahve ve yemek servisinin ücretsiz olarak yapılacağını açıklayan yetkililer, organizasyon boyunca seminerler düzenleneceğini de aktardılar
KİMLERE HİTAP EDİYOR
Yeni fikri olana, ürettiği projeden para kazanmak isteyene, projesini geliştirmek için kaynak arayana, projesine ortak arayana, İnovasyon ve Ar-Ge ile ilgilenenlere ve yenilik peşinde olanlara hitap eden Proje Park, 7-8 mayıs tarihlerinde Erciyes'te düzenlenecek
Ayrıntılı Bilgi İçin: wwwprojeparkorg

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Parayı Ve Zekayı Buluşturan Etkinlik

Eski 03-24-2009   #2
Aragorn561

Cevap : Parayı Ve Zekayı Buluşturan Etkinlik

süper bişey,teşekkürler

gitmeyi düşünüyorum (kupa töreninde görüşürüz :D:D:D:D)

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com