Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bsoda, konseri, kışın

BSO'da Kışın Son Konseri

Eski 03-23-2009   #1
Şengül Şirin

BSO'da Kışın Son Konseri

BSO'da kışın son konseri

Bilkent Senfoni Orkestrası'nın 2008-2009 Konser Sezonu Eğitim Konserleri'nin dördüncüsü 27 Mart Cuma günü gerçekleştirilecek

- Bilkent Senfoni Orkestrası'nın düzenlediği "Kış Hülyaları" isimli konserde büyük Rus bestecileri Çaykovski ve Rahmaninof'un eserleri seslendirilecek Bilkent Konser Salonu'nda gerçekleştirilecek konseri Orkestra Sanat Yönetmeni Işın Metin yönetecek Konserin solisti, genç kuşak piyanistlerin en parlak isimlerinden Emre Şen olacak
Konserde, 20 yüzyıl sanatı için yeni ufuklar açmış dahi kompozitör Sergey Rahmaninof'un "Op18, Do minör 2 Piyano Konçertosu"nu seslendirecek Bilkent Senfoni Orkestrası konserin ikinci yarısında, 19 yüzyılın en büyük bestecilerinden, Beethoven'dan sonraki dönemin en büyük senfonistlerinden biri kabul edilen Peter İlyiç Çaykovski'nin "Op13, Sol minor, "Kış Hülyaları 1 Senfoni"sini yorumlayacak Tüm Eğitim Konserleri'nde olduğu gibi bu konserde de sanatçılar eserler hakkında kısa açıklamalar sunacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com