|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bakan, coğrafyanın, güneşe, yanı, yüreğimdeki |
![]() |
Yüreğimdeki Coğrafyanın Güneşe Bakan Yanı |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Yüreğimdeki Coğrafyanın Güneşe Bakan YanıBen hiç seni dudaklarıma yazmadım ki / sadece yüreğime içirdim gözlerinin tüm renklerini Zaman; yokluğun Mekan; sensizlik ![]() ![]() Yazan; ben ![]() ![]() Yaşayan; ben ![]() ![]() Köklerime iliştirilmiş ayrılığı kutsadım yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni yaşamadım ki / Sadece gözlerinden cümle bir kurdum hayat romanına ![]() ![]() Ben seni saramadım ki / Sadece gülüşlerinden bir baharı çizdim karakış sahifelerime ![]() ![]() Ellerimle bir umutla ektiğim güller soldu artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kollarım sen kadar güçsüz ![]() ![]() Yaralarım ben kadar yamalı ![]() ![]() Seni özlemin en hararetli zamanında iken ben, Sen içindeki beni susturmaya yelteniyorsun ![]() ![]() Beni öldürmeye teşebbüs edenlere göz yumuyorsun ![]() ![]() Durma / devam et ![]() ![]() Dedim ya ben seni sensiz yaşayacak kadar büyütmüştüm seni ![]() ![]() Ha sensiz ha senli ![]() ![]() Dudaklarımda en büyük anlamdın sen ![]() ![]() Yüreğimdeki cografyanın güneşe bakan yanıydın sen ![]() ![]() Ve ben ![]() ![]() Bir de mavi deniz ![]() ![]() Unutmayacağız seni sen bizi unutsan da ![]() ![]() Ve de unutturmayacağız seni ![]() ![]() ![]() Ne satırlar seni bırakacak ![]() ![]() Ne de bu yürek ![]() ![]() ![]() Sen / Yüreğimdeki coğrafyanın güneşe bakan yanı ![]() ![]() Gözlerine perde çekmekle güneşi silemezsin yüreğinden ![]() ![]() Sen / Dudaklarımla kurabildiğim en geniş en büyük anlam ![]() ![]() Dudaklarına suskunluğu mıhlayıp, Susmakla yüreğindeki beni bitiremezsin ![]() ![]() ![]() " Sen beni yabancı ellere yar etsen de ![]() ![]() ![]() Ben seni sonbaharlara gelin etmeyeceğim ![]() ![]() ![]() Sen / Yüreğimdeki coğrafyanın güneşe bakan yanı ![]() ![]() Güneş varoldukça, Dudaklarımda kurabildiğim en büyük anlam olarak kalacaksın / yaşayacaksın ![]() ![]()
|