Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakan, coğrafyanın, güneşe, yanı, yüreğimdeki

Yüreğimdeki Coğrafyanın Güneşe Bakan Yanı

Eski 03-22-2009   #1
yesimciwciw
icon110

Yüreğimdeki Coğrafyanın Güneşe Bakan Yanı

Ben hiç seni dudaklarıma yazmadım ki / sadece yüreğime içirdim gözlerinin tüm renklerini
Zaman; yokluğun
Mekan; sensizlik
Yazan; ben
Yaşayan; ben

Köklerime iliştirilmiş ayrılığı kutsadım yine Toprak baharın gelinliğini giymeye hazırlandığı şu zamanda ben yine bana dar gelen ayrılığın libasını biçtim yüreğime Susmayı denedim suskunluğunun bana denk gelen diliminde Susamadım / Harf harf kanattım içimin yeni bitme filizlerini Sesini çektin kuyularımdanDibisini yitirmiş bir nehir kadar yaralıyım ben Çocukluğumun siyah beyaz fotograflarına düştü hecelerim Benim hiç tahtadan yapılmış arabam olmamıştı küçüklüğümdeKeza şimdi yüreğimin yaralarını saracak bir limanım yok ömrümün gençliğinde Şimdi sevda kapılarımın hepsi üzerinden kilitli Durmak bilmeyen bir yara gözlerinDönmeyeceksin biliyorum gittiğin yerdenDönme sakınBen seni sensiz yaşatacak kadar büyük sevdim bozkır topraklarımın en yeşil zemininde
Ben seni yaşamadım ki / Sadece gözlerinden cümle bir kurdum hayat romanına

Ben seni saramadım ki / Sadece gülüşlerinden bir baharı çizdim karakış sahifelerime

Ellerimle bir umutla ektiğim güller soldu artık İçtiğim sular, özlediğim duraklar unutuldu Sesin kaybolmuş tüm şarkılardaSöyle hadi bu sensizliği hakedecek kadar ne yaptım sana İç cebimde reddedilmiş yüzümün suretini ararken hangi katil beni nufüsuna kabul eder ki Hangi geçmiş beni karanlığında gusl,eder ki ? Ve hangi toprak hangi su temize çeker ki ayrılığın kirlerini ? En zoru susmak biliyor musun Tıpkı senin yaptığın gibi Susarak bendeki seni alma cesaretini bulmuşken kendinde, neden beni öldürmeyi teklif etmiyorsun ellerineBir masaldan ibaret olmayan Elif'imizi gözlerime gömecek bir mezar aramaktan vazgeçmeyeceksin biliyorum Yüreğimin tüm toprakları benim yaralarımın cesedleriyle dolu iken kalbimin infazı gecikmekte biliyorum Bu arada sakın satırlarımı yanlış anlama Ben seni beni bende öldürme hevesi güden bir katil olarak iz'an etmiyorum Ben sadece kendimin tuttuğu bir katilin suretini arıyorum gözlerimde Cesedim kurtlanmadan cümlelerimde intihar ediyorum

Kollarım sen kadar güçsüz
Yaralarım ben kadar yamalı
Seni özlemin en hararetli zamanında iken ben,
Sen içindeki beni susturmaya yelteniyorsun
Beni öldürmeye teşebbüs edenlere göz yumuyorsun
Durma / devam et
Dedim ya ben seni sensiz yaşayacak kadar büyütmüştüm seni
Ha sensiz ha senli
Dudaklarımda en büyük anlamdın sen
Yüreğimdeki cografyanın güneşe bakan yanıydın sen
Ve ben
Bir de mavi deniz
Unutmayacağız seni sen bizi unutsan da
Ve de unutturmayacağız seni
Ne satırlar seni bırakacak
Ne de bu yürek

Sen / Yüreğimdeki coğrafyanın güneşe bakan yanı
Gözlerine perde çekmekle güneşi silemezsin yüreğinden

Sen / Dudaklarımla kurabildiğim en geniş en büyük anlam
Dudaklarına suskunluğu mıhlayıp,
Susmakla yüreğindeki beni bitiremezsin

" Sen beni yabancı ellere yar etsen de
Ben seni sonbaharlara gelin etmeyeceğim

Sen / Yüreğimdeki coğrafyanın güneşe bakan yanı
Güneş varoldukça,
Dudaklarımda kurabildiğim en büyük anlam olarak kalacaksın / yaşayacaksın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com