![]() |
Güne Moralle Başlamanin Yollari |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
Güne Moralle Başlamanin YollariGüne nasıl başlarsanız bütün gününüz öyle geçecektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabah henüz yataktan kalkmadan (uyandığınız an) dudaklarınıza bir gülümseme gönderin ![]() ![]() Her gün kendiniz için olumlu onaylamalarla uyanmayı alışkanlık haline getirmeye gayret gösterin ![]() ![]() ![]() Pencerenin önüne gelin ve dışarıya ( doğaya bakarak ) nefes alıp vermeye başlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabahleyin eğer kendinizi çok ağır ve hareket edemeyecek kadar yorgun hissediyorsanız mutlaka egzersizle başlayın güne ![]() ![]() ![]() Beş veya on dakika denizi ya da yeşil bir alanı seyredin ![]() ![]() ![]() ![]() Her şeyle ama her şeyle bağ kurmaya çalışın; çiçekle, ağaçla, hayvanlarla, cansız varlıklarla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her gün birisi ya da bir şey için, iyi olduğuna inandığınız bir davranışta bulunun ![]() ![]() ![]() ![]() Sabahleyin evde ve işte karşılaştığınız insanlara gülümsemeye çalışın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mis gibi oyununu oynayın ve "Bugün mutluyum" deyin ![]() ![]() Okuduğunuz gazeteyi düşünün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O günün kötü geçeceğine dair bir düşünce zihninizde belirdiyse bunu derhal uzaklaştırın düşüncelerinizden ![]() ![]() ![]() İşinizde veya çevrenizdeki insanlara daha farklı bakmayı deneyin ![]() ![]() ![]() Eğer zorlu bir günü başlayacaksanız (Önemli toplantı, sınav veya konuk ağırlama gibi) hayal gücünüzü devreye sokun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendinizi sevmiyorsanız o gününüz iyi geçmeyecektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Güne Moralle Başlamanin Yollari |
![]() |
![]() |
#2 |
izmirlihuso
|
![]() Cevap : Güne Moralle Başlamanin Yollariben bunlarıı yapamam ki uykulu uykulu kahvaltıya oturuyomm ban zor gelir ağır gelir bunlar :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
yesimciwciw
|
![]() Cevap : Güne Moralle Başlamanin YollariO senin bileceğin iş sevgili izmirlihüso89 :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Güne Moralle Başlamanin Yollaribana uyar zaten hep polyanna gibi hissetmek istemişimdir(yada süngerbob :D) :D:D:D:D:D:D şaka bi yana bence çok güzel bir paylaşım bende her sabah uyanınca 10dk yataktan çıkamıyorum bazen oturarak uyuya kalıyorum bazen giyinirken uyuya kalıyorum hiç mutlu olamıyorum iştahım kaçıyo yorgun kalıyorum sabah başlıyo ama ben bitiyorum :d diyebilirim okulda uyuyorum,tenefüslerde bile uyuyorum ama bu enerjik falan bi deneyecem olmazsa varyaaaaa :D:D:D:D (çok üzülürüm canım başka ne olabilir)
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Güne Moralle Başlamanin Yollaribu kişisel gelişim kitaplarındaki maddeler yada insanları yenilemeye çalışan yazılar makaleler onu yapın bunu yapın diye sürekli emir kipi kullanarak öğütler verirler asıl önemli olanı her zaman bütün kitaplar atlamıştır NASIL? işte önce bu sorunun cevabını vermeliler yoksa bende hep bir gün öncesinden planımı yaparım ama sabah kalktığım zaman üzerimde inanılmaz bir rehavet hissederim bize onu bunu yapın demeden önce nasıl yapacağımız konusunda bilgiler vermeliler |
![]() |
![]() |
|