Umutlara dair ne varsa hepsi sır gibi insanın yüreğinde gizlidir Yeterki isteİlk kendine günaydın de uyanırkenve ilk kendine gülümse aynalardaBir tatlı söz söyle kendine,tebessüm etve umursa kendini teşekkür etSevmekle başlar herşey,kendini sevve paylaştıkça çoğalırSınırsız verDost ol kendine dürüst ol,Bir sevda olsun yalansız,ve dokun kendine hesapsızİlk kendine günaydın de uyanırkenve ilk kendine gülümse aynalardaSonra göreceksin binlerce yüzde kendi yansımanı Çünkü bir gülüşün için herşeyini verecek biri vardır UNUTMA!
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.