![]() |
Tiryakiler Dinden Çıkardı! |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Tiryakiler Dinden Çıkardı!![]() Tiryakiler dinden çıkardı! İşyerinde sigara içilmesine karşı verdiği mücadelede Diyanet'ten de destek bulamayan vatandaş Hristiyan oldu ![]() İşyerinde sigara içilmesine karşı çıkan astım hastası memur, son çare Diyanet'e sordu: "Bana yapılanı reva gören Müslüman olabilir mi?" ![]() Sigarayla mücadeleye 1997'de başlayan astım hastası Şenol Satıcı'nın başına gelmedik kalmadı, en sonunda dininden vazgeçip Hıristiyan oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Satıcı, bu kez İstanbul Müftülüğü'ne bir dilekçe yazdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son sürgün yeri İstanbul Vergi Dairesi 1 ![]() ![]() Kaynak: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Tiryakiler Dinden Çıkardı! |
![]() |
![]() |
#2 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Tiryakiler Dinden Çıkardı!ben o adamın yanlış kişilere başvurduğu kanatindeyim diyanet diye kime gittide hıristiyan olacak kadar uzaklaştırdıki bence derin bir araştırma yapmalı ve ona göre haraket etmeliydi ama yinede reklam yada protesto amaşlı hıristiyan oldum diyebilirde içte müslümansa bişey diyemem teşekkürler
![]() |
Cevap : Tiryakiler Dinden Çıkardı! |
![]() |
![]() |
#3 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Tiryakiler Dinden Çıkardı!vay be!
|