|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ateşli, bırakabileceğiniz, notlar, sevgilinize, yer |
![]() |
Sevgilinize Ateşli Notlar Bırakabileceğiniz 25 Yer |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Sevgilinize Ateşli Notlar Bırakabileceğiniz 25 YerSeni Seviyorum’ demek güzeldir fakat bir süre sonra heyecan vermez ![]() ![]() Aşık olduğumuzda, bunu sevgilimize her an söylemeye bayılsak da seksi sözcükler fısıldamak söz konusu olduğundu aynı derecede cömert davranamıyoruz ![]() Ona karşı hissettiğimiz çekimi (belki de toplumsal kalıplar ve çoğu zaman saçma değer yargıları yüzünden) anlatmak bile zor geliyor ![]() Biz kadınlar sürprizlerden ne kadar hoşlanıyorsak, karşımızdaki insanın da beklemediği anda karşısına çıkan ateşli notlara bayılacağına eminiz ![]() ![]() 1) Dramatik bir etki yaratmak için ruj kullanabilir veya daha yaratıcı olmak adına aynanın buğulu camına yazabilirsiniz ![]() ![]() 2) Çay veya kahvesinin paketine “Sen daha güzel kokuyorsun” yazan bir not yapıştırın ![]() ![]() 3) Arabasının sileceklerine not bırakın ![]() ![]() ![]() 4) Öpüşürken sakallarının batmasından hoşlanmıyorsanız banyo tezgahına tıraş köpüğü sıkın ve yaydıktan sonra içine “Beni kullan” yazın ![]() 5) Onu evinize yemeğe davet ettiyseniz, tatlının üzerine çikolata sosuyla veya kremayla kısa ve yaramaz bir not yazın ![]() ![]() 6) Yazdığınız notu, hafifçe görünecek şekilde gömleklerinden birinin cebine yerleştirin ![]() ![]() ![]() 7) Bir kağıda “Keşke yanında olsam” yazıp duş başlığının veya musluğun üzerine yapıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() 8) Tek tek harflerden oluşan buzdolabı mıknatıslarından alın ve evdeki en soğuk eşyaya sıcak mesajlar bırakmanın keyfini yaşayın ![]() 9) Seksi fotoğraflarınızı çekip bunları bir klasör halinde bilgisayarının masaüstüne kaydedin ![]() ![]() 10) Daha da iyisi, çektiğiniz fotoğrafların slayt gösterisini ekran koruyucusu yapın ![]() 11) Malum, havalar soğuk ![]() ![]() ![]() 12) İzleyeceği bir DVD’nin iç kapağına “Aksiyon mu istiyorsun? Sonra da beni izle” yazın ve en kısa zamanda ilginç bir webcam deneyimi yaşayın ![]() 13) Cüzdanında prezervatif taşıyorsa, yanına bırakacağınız bir göz kırpma işareti pek çok sözcükten fazlasını anlatacak ![]() 14) Yatak odanızın tavanına büyük harflerle “Seni istiyorum” yazın ![]() ![]() 15) Evde kedi veya köpek besliyorsanız, tasmasına iliştireceğiniz seksi bir not kesinlikle gözünden kaçmayacaktır ![]() ![]() 16) Okuduğu kitabın sayfalarının arasına “Ellerinin arasındayken çok mutluyum” yazılı bir kitap ayracı koyun ![]() ![]() 17) Eldivenlerinin veya atkısının üzerine, “Isınmak için bunlara ihtiyacın yok!” yazan bir kağıt bırakın ![]() ![]() 18) İşe giderken kullandığı çantaya, onu gece küçük bir sürpriz beklediğini anlatan kısa bir not yerleştirin ![]() ![]() 19) Sevdiği bir yiyeceğin paketinin üzerine “Beni ye”, yiyip bitirdikten sonra görebileceği şekilde paketin dibine de “Şimdi de beni” yazın ![]() ![]() 20) İş yerinde okuması için seksi bir e-posta gönderin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 21) Şimdi doğallığın tam zamanı! Üstelik şömineye ve Yesilçam klasiği koyun postuna da gerek yok ![]() ![]() 22) Televizyonun uzaktan kumandasına, “Doğru düğmelere basmak çok şaşırtıcı olabilir” yazın ![]() ![]() 23) Kışın kalorifer veya kombinin üzerine “Dereceyi en yükseğe getir, saatlerce kıyafetlerim olmadan durmayı planlıyorum” şeklinde bir hatırlatma notu bırakın ![]() ![]() 24) “Beni yıka” yazıp duş jelinin üzerine bantlayın ![]() ![]() ![]() 25) Bir akşam geç saatlerde sigortaları kapatın ve tamir etmek için gittiğinde “Karanlıkta seninle başbaşa kalmak çok heyecanlı” yazdığınız notunuzu bulmasını sağlayın ![]() Kısacası sevgilinizin yapmasını hayal ettiğiniz şeyleri dile getirmekte zorlanıyorsanız üzülmeyin, artık utangaçlık yüzünden isteklerinizin gerçekleşmesinden mahrum kalmanıza gerek yok ![]() ![]() Unutmayın; erkeklerin de kimi zaman kadınlar tarafından arzulandıklarını bilmeye hakları var ![]()
|