![]() |
İçinizdeki Öküze 'OHA' Deyin |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() İçinizdeki Öküze 'OHA' Deyin![]() Gerçi yazar 'içinizdeki öküze oha deyin' diyerek emrivaki yapıyor ama biz nezaketen sormaya mecburuz: İçinizdeki öküze oha der misiniz yoksa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuran’ı tersten okuyan her insan bu kitaplardan yazabilir! Şeytan, Kişisel Gelişimi kullanarak damarlarımıza sızıyor ![]() ![]() AKYÜREK, bu kitabında Kişisel Gelişim Kitaplarının şeytana, kapitalizme hizmet ettiğini ve Kişisel Gelişim Kitaplarının bir nevi Satanist, Kapitalist kuşatması olduğu-nu ayet ayet Kuran-ı Kerim ile karşılaştırarak ispatlıyor ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanın nefsini kışkırtan Kişisel Gelişim, hepimizi bir tüketim nesnesi haline getiriyor ![]() ![]() ![]() ![]() Kaderine meydan okuyan; kararlı, gururlu, kaybetmeyi sevmeyen, düşük karakterli insana “Modern İnsan” deniyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık okuma yazma bilmeyen sıradan, iddiasız bir adam bile; İçindeki Dev’i çıkardığında, bilimsel buluş yapabileceğine, Mars’tan taş getirebileceğine ve başbakan olabileceğine inanıyor� ![]() İşte görüldüğü yerde "içindeki öküz nereye gitti?" diye sorulacak yazarın şekli şemali “Düşün başar, Tut Kopar, Kendini Fişekle, Kuantum Düşünce, Senin Neyin Eksik, İstersen Yaparsın, Her şey Elinde, Kim Tutar Seni, Yürü Koçum Yollar Senin�” kitaplarıyla aydınlanan sıradan insanlar birer kibir abidesi olarak aramızda dolaşıyorlar ![]() Kimse kaderine razı olmuyor, kimse haddini bilmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** Sabahları uyanır uyanmaz tüm dünyaya av hayvanı gibi bakan, kazanmaya kilitlenmiş para avcısı insanlar topluluğuyla nasıl birlikte yaşayacağız? Bunlara nasıl “Çüş!” diyeceğiz, kim diyecek? Yaşadıkları dünyada her şeyi isteyen, bütün değer ve nesnelerle çiftleşmeye çabalayan kapitalizm çapkını adamlar “İyi ve güzel olan her şeyi hak ediyorum!” kandırmacasıyla barbarlıklarına ahlâk eklemeyi de unutmuyorlar ![]() ![]() “Milli Çüş Hareketi”ni başlatmakta ne kadar gecikmişim yeni anlıyorum ve bin dört yüz yıl öncesine gidip kaldığımız yerden devam edersek kaybettiğimiz yüzyılları geri kazanacağımızı sanıyorum� Ahiret imkânları için dünyayı ayakları altında ezmeye gönül vermiş her insan “Milli Çüş Hareketi”ne davetlidir ve Milli Çüş Hareketi’nin onursal üyesidir! Kapitalizm ile birlikte hareket eden kişisel gelişimcilerin iş toplantıları; iş yemekleri, kullandıkları mekânlar, tasarlanmış eşyaları erotik bir dilin şaheser paragrafları gibidir ![]() Barbarların sertliklerine karşılık bu yeni caniler kafayı taktıkları insanları yumuşak bir dil ve dekor üstünde halletmeyi salık verirler ![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** ![]() İşte "kişisel gelişim kitapları yayıncılarının, yanında sinir hapı verilmeden satılması sağlığa zararlı' diye suç duyurusunda bulunup, tedavülden kaldırması gereken kitap! ![]() ![]() ![]() ![]() Doğuda tabiatla savaş günahtır ![]() ![]() Batının çıldırmış sömürgecileri “Dünyanın kıçı neresidir? ” diyerek kutuplara gittiler ![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() Niçin bir adım atarak başkasının göbeğine yağ olalım? Onlar, bununla da yetinmezler, ayrıca hak ettiğimizden azını kazandığımız aylığımızı almaya giderken bu kez onları dilimizle yağlarız ![]() Kapitalizm, yoksulların yağlarıyla beslendikçe biz günden güne eriyoruz ![]() İnsanoğlu cennette; yiyip, içip, şükredecekti ama Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapitalizm: Güzellik veya kışkırtıcı giysinin karşı koyulamaz gücünü bildiği için satış elemanlarının bayan olmasını sağladı ![]() Şeytanın Dervişleri’nin yazdıkları “Karşınızdaki İnsanı 8 Dakikada İkna Etme Sanatı” gibi fitne örgütleyen kitaplarla, müşterinin “G Noktası”nı bulup orayı kurcalıyor, parlatıyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() *** Ben, otuz altı yılını ateist olarak geçirmiş akılsız biri olarak “Huzur İslam’da” sanarak hidayete erdim fakat gördüm ki huzurun bulunacağı son yer İslam’mış ![]() ![]() ![]() Mutluluk, şımartılmış nefislerimizin fotoğrafıdır ![]() ![]() ![]() Duygusallık çocuksu, gelişmemiş yanlarımızdan beslenir ![]() ![]() ![]() *** Bu kadar tadımlık yeter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama biz yine de uyaralım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Haber 7 Kitap Dünyası) Kitapla ilgili teknik bilgiler ve internet üzerinden sipariş şartlarını görmek için bu linki kullanabilirsiniz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : İçinizdeki Öküze 'OHA' Deyin |
![]() |
![]() |
#2 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : İçinizdeki Öküze 'OHA' DeyinBaşlığı görünce çok güldüm ya ![]() ![]() ![]() Çok farklı bir kitaba benziyor ![]() ![]() ![]() Konu için teşekkürler ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : İçinizdeki Öküze 'OHA' Deyin |
![]() |
![]() |
#3 |
bonsoir
|
![]() Cevap : İçinizdeki Öküze 'OHA' DeyinKapitalizm: Güzellik veya kışkırtıcı giysinin karşı koyulamaz gücünü bildiği için satış elemanlarının bayan olmasını sağladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşımın için teşekkürler VANDETTA ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|