![]() |
Her Cumartesi Otostop Çeken Ölü Kız!!!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Her Cumartesi Otostop Çeken Ölü Kız!!!!!Adamın biri, bi cumartesi gecesi evine dönüyomuş ![]() ![]() ![]() ![]() Kız, "Uzun hikaye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçekten de yakınmış ev ![]() ![]() ![]() ![]() Beyaz saçlı, çok yorgun görünen yaşlı bi kadın açmış kapıyı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aynı şey olur ![]() ![]() ![]() "Meğer kız bi cumartesi gecesi diskodan dönerken trafik kazası geçirmiş ve oracıkta ölmüş ![]() ![]() kızın fotoğrafına ilişmiş ![]() ![]() beyenmeniz ümidiyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Her Cumartesi Otostop Çeken Ölü Kız!!!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Her Cumartesi Otostop Çeken Ölü Kız!!!!!paylaşım için teşekkürler sevgili gözyaşı ama bu hikaye kendimi bildim bileli anlatılır ve gerçek olduğunu düşünmüyorum kesiinlikle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Her Cumartesi Otostop Çeken Ölü Kız!!!!! |
![]() |
![]() |
#3 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Her Cumartesi Otostop Çeken Ölü Kız!!!!!ilginç içim ürperdi ama banada bunlar biraz batıl inanç gibi geliyo ruh öldüğü yerde kalmaz azrail işini yapmıyo demeyin yani :D:D bide böyle hikayeler bence sadece korkutmak için söylenmeli (o bile yapılmamalı ama) ama resim olmadığı için üzüldüm teşekkürler
|