![]() |
Çocuğunuz Elimizde |
![]() |
![]() |
#1 |
Aragorn561
|
![]() Çocuğunuz ElimizdeAlo, çocuğun elimizde -Eee napıyım -Hani fidye falan diyodum -Yok öle bişey -Alo, çocuğun elimizde -Yanlış numara -Pardon -Alo bayan, çocuğun elimizde -Ah yavrum geceleri üstü açık yatar o bi zahmet kapatıverin üstünü, bide terlemesin çabuk hasta olur ![]() ![]() ![]() -Ya abla bi git ya -Alo, çocuğun elimizde -Dur o zman diğerinide gönderiyorum -Yok yok merak etmeyin die aradık biz -Alo, çocuğun elimizde -Ee -Fidye isteyecektikte hani -Ha tam buldun adamını zaten alacaklılar peşimde;ev kirası,bakkal borcu ![]() ![]() ![]() ![]() -Alo, çocuğun elimizde -Aldığın yere bırakıyorusun o çocuğu -Pardon abi arkadaşlar çocuğu karıştırmış -Alo, çocuğun elimizde -Hangisi? - -Alo, çocuğun elimizde -Çok pişman olacaksınız -Alo, biz az önce de aramıştıkta çocuğunuzu geri almak için ne kadar istiyorsunuz acaba -söylemiştim - çocuğunuz elimizde ![]() ![]() - napiyim ![]() ![]() - şey diyoruz hani ![]() ![]() ![]() ![]() - ne fidyesi kardeşim ![]() ![]() kurtuluyor ![]() ![]() ![]() yere bağla kaçamasın ![]() ![]() göndereyim ![]() ![]() - - çocuğun elimizde ![]() ![]() - hadi be ![]() ![]() ![]() ![]() - valla billa ![]() ![]() ![]() ![]() - de get nan ![]() ![]() çalışıyon ![]() ![]() - alo bakkal abi bir kilo domates göndersene ![]() ![]() - fidyeniz elimizde ![]() - tamam çocuğu vericem ![]() - parkta buluşuruz hadi ![]() - çocuğunuz elimizde ![]() - tamam ne kadar fidye istiyosunuz? - 2 ![]() ![]() - eski dolar mı, yeni dolar mı -alo çocuğunuz elimizde -söle ona hemen gelmesse kulağını çekerim - anneeeee - recep olm - kaçırdılar beni fidye istiyolarr - eh işte lafımı dinlemessen olcaa bu kal orda aklın başına gelsin - aloo hanım abla duydun çocuğu - sağır değilim kalsın sizde akıllanır belki çat ![]() ![]() ![]()
|