![]() |
Sahibi Olduğumuz Herşey Yitirilmeyecek Kadar Değerlidir... |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Sahibi Olduğumuz Herşey Yitirilmeyecek Kadar Değerlidir...Hayatımızda sahip olduğumuz değerlerimiz neler ve bizler bunların ne kadar farkındayız? Ne yazık ki birçok şeyin değerini sonradan anlarız ![]() ![]() ![]() *Hasta olduktan sonra sağlığımızın kıymetini, sağlıcakla kalın sözünün aslında ne denli büyük bir dua olduğunu ![]() *Ebeveynlerimizi kaybettikten sonra onların sevgisinin değerini, özleminin büyüklüğünü, *Aşkımızı kaybettikten sonra ‘’seni seviyorum’’ demenin önemini, *Açken bir dilim kuru ekmeğin bile ne kadar doyurucu olduğunu, *Susuz kaldığımızda boşa akıtılan bir damla suyun önemini, *Çöl olduktan sonra yok edilen ormanlarımızın değerini, *Vatan elden gittikten sonra satılan bir karış toprağın bile ne kadar büyük olduğunu, *Uzaklardayken yakınların kıymetini, *Sürücü olduktan sonra yayayken yaptığımız hataları, *Yaşlandıktan sonra gençliğin kıymetini, *İşsiz kaldıktan sonra iş beğenmemenin ne kadar lüks olduğunu, *Bayramları tatil diye düşünenlerin, yaşlandıklarında gözleri kapıya takılı kalıp, büyüklerle bayramlaşmanın önemini ![]() *Fakir olduktan sonra zamanında kazanılan bir kuruşun bile ne kadar değerli olduğunu, *Kiracı olduktan sonra sahip olunan tek bir göz odanın değerini, *Hiçbir zaman anne-baba olamayacağını öğrendiğinde, zamanında tahammül edilemeyen çocuk zırıltılarının dünyanın en sevimli sesleri olduğunu *Sıcak bir merhabanın, içten bir nasılsının, insanlığın, vicdanın, samimiyetin, dürüstlüğün, iyi niyetin, yardım severliğin, hoşgörünün, güvenilir olmanın, gerçek dostluğun bu değerlerden bi haber kişiliklerle karşılaşınca aslında ne büyük erdem olduğunu, *Yalnız kaldıktan sonra, bir ‘’ alo ‘’ sözünün bile tüm yalnızlıkları yok ettiğini, *İyi günde yanında olup, kötü günde kalmayan dostların sahteliğini, *Tek başına çaresiz kaldığında, birliğin, beraberliğin, desteğin ne büyük güç olduğunu, *Herhangi bir sebepten dolayı dağılan aile kurumunun, aslında masum ve çıkarsız ilişkilerin yaşandığı tek yerin orası olduğunu ![]() Benim aklıma gelip yazabildiklerim bunlar, sizlerinde ilave edecekleri varsa listeye ekleme yapabilirsiniz ![]() Sahip olduğumuz değerlerin farkındalığıyla dolu bir yaşam diliyorum ![]()
|