![]() |
Aşk |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Aşk![]() Aşk; yalnız bir operadır kış güneşinde dinlenen ![]() Aşk; bazen bir zaman hatasıdır ![]() Aşk; bazen kavuşamamak, adını karalamaktır kağıtlara ![]() Uzun bir suskunluktur ya da durmadan ondan konuşmaktır ![]() Aşk; bir filmin, bir karesinde takılıp kalmak ![]() ![]() ![]() Bazen tuhaf bir cesaretle meydan okumaktır ![]() Aşk; bazen nedenini bilmediğiniz bir duraksamadır ![]() Aşk; bir harabenin ortasında birşey bulup da ne yapacağını bilemeyen iki savaş çocuğu gibi kalmaktır ![]() Eylül'ün toparlanıp gitmesini izlemektir ![]() Bir bakış bile anlatmaya yeterken herşeyi kalbinizi dolduran duyguların kalbinizde kalmasıdır ![]() Aşk; canınızla beslemektir hüznün kuşlarını ![]() Aşk; vazgeçmektir gözlerinden ![]() Geceleri ansızın nedensiz uyanmaktır uykularından, usul usul ağlamaktır ![]() Aşk; birgün anahtarın ters döneceğine inanıp ışığa kavuşmayı özlemektir ![]() Aşk; buralardan öylece çekip gitmek ve sonunda kendine bir gül vermektir ![]() Acını içine alıp, göz damlalarını tutup, güçlü olmaya çalışmaktır ![]() ![]() İclal Aydın
![]() |
![]() |
Cevap : Aşk |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : AşkAşk başa gelen en büyük hatadır en iyisi aşksız kalmak
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Aşkgüzel paylaşımın için teşekkrler
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : AşkBuda Benden olsun Aşka Kilit Vurdum: Kalbimin Aşk köşesine bir kilit vurdum kimse girmesin ne çektiklerimi bilmesin diye bir daha da açmayacağım en azından açmayacağımı sanıyorum sevgi nedir dediler cevap verdik sevda nedir dediler anlatamadık aşk nedir dediler ben acı çekmek dedim neden dediler çektiğimi bir ben bilirim aşktan artık kalbim adına aşk denen duygulara kapalı o köşeye çelikten bir asma kilit vurdum aşk benim için acı çekmekmiş ben kim aşkı yaşayabilmek kim? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
su perisi
|
![]() Cevap : AşkÖyle deme be Gözyaşı, aşk güzeldir sadece yaşamayı bileceksin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|