![]() |
Çok İddialı Sözler! |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Çok İddialı Sözler!Önemli olan söylediklerin değil söylemediklerin ![]() Ne ufacık bir heyecan görüyorum ne de bir sevinç belirtisi ![]() Bu ilişkideki tutku bastan karalara bile az gelir ![]() Kendinin birakmani istiyordum oysa ![]() Havaya ucmanı istiyordum ![]() Öyleki eteklerin zil calsin ![]() Mevleviler gibi dans et yada en azından kendini bana aç ![]() Biliyorum öyle kolay degil ![]() Aşk tutkudur ihtirastır onsuz yaşayamadığın biridir ![]() Ben derim ki bırak şansın seni yönetsin öyle birini bul ki çilginca sevebil ve oda sana ayni yaniti versin ![]() Nasilmi bulacaksın? Evet, aklini değil kalbini dinleyerek ![]() Ama işin asli tatlim kalbinin attigini duymuyorum ![]() Hayat, bu olmadan yaşanmasada olur ![]() Koca bir ömür tüket ama bir kez bile aşık olma ![]() Evet insan yaşamış bile sayılmaz ![]() Ama denemek zorundasin eger denememişsen yaşamamış sayılırsın ![]() AÇIK OL KİMBİLİR FIRTINA HER AN ÇIKABİLİR ![]() ![]() ![]() ( Joe Black filminden alıntı )
![]() |
Cevap : Çok İddialı Sözler! |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Çok İddialı Sözler!Teşekkürler
|