![]() |
Yinede |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() YinedeKar yağar üşür kaldırımlar ![]() Sokaklar üşür, yıldızlar titrek ![]() Uzamış sohbetlerden yapayalnız bir uykusuzluktur kalan ![]() Ve kalabalık karabasanlar arasında ne kadar ne kadar diplere bastırsam o kadar ağrıtan bir yaradır yaşam ![]() Uzun türküler yazayım diyorum ![]() Anlayan anlasın ![]() Ne kadar istesemde bu hayatın kalanında en fazla uykularda varsın ![]() Yazayım diyorum usanmadan, ama uzun zamandır bu yüreği taşıyamıyorum ![]() Uzanıyorum resmine, iki dize şiir uçuşuyor göz kapaklarımdan ![]() Yazayım diyorum, yokluğun içimde uslanmadan ![]() Tuhaf dostluğumuza sığınıyorum yalnızlık kocaman bir soruyken içimde ve seni özlüyorum oturup ağlamadan önce ![]() Ne güzel anlıyorum hayatı bir seni düşününce ![]() Ne yana gitsem, bir garip yalnızlık dolanıyor ayaklarıma ![]() Akşamdan dağılmış bir öfke kalıyor Avuçlarımda sana dair Ve o zaman hiç gidilmemiş bir şehir gibi yabancı bakıyor resimlerin ![]() Ama ne yalan söyleyeyim, sen olmasan; Hiç gidilmeyecek bir şehir gibi umutsuz kalıyorum ![]() ![]() ![]() (SEVGi EVRiM)
|