![]() |
Ne Zoruma Gidiyor Biliyor Musun? |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Ne Zoruma Gidiyor Biliyor Musun?Senden Ayrılmak Degilde Ne Zoruma Gidiyor Biliyormsun ![]() ![]() ![]() Benden Sonra Lanet oLası eLini Kim tutacak Kim Sevecek Kim Saracak Seni ![]() ![]() ![]() Ne Zoruma Gidiyor Biliyormsun ![]() ![]() Senden Ayrılmak Degilde O öPüp Koklayamadığım Kıyamadıgım Saclarını Kim eLLiyecek ![]() ![]() ![]() ![]() Senden Ayrılmak DeğiLde ![]() ![]() ![]() ![]() Kim Tuta BiLir Senin eLini Kim Sara BiLir Senin boşlukta oLan Yerini ![]() ![]() ![]() HatırLıyormusun iLk Seni Seviyorum Dediğimi ![]() ![]() ![]() ![]() Ne Zoruma Gidiyor Biliyormsun Zamanı Geçmişe Döndüremiyorum ya ![]() ![]() ![]() Yanıyor Yüreğim ![]() ![]() Ne Zoruma Gidiyor Biliyormsun ![]() ![]() ![]() ![]() Sana Varya Ömrümü Verdim ![]() ![]() Ne Zoruma Gidiyor Biliyormsun ![]() ![]() Anlamadın AnLayamadınya Beni ![]() ![]() ![]() Ne ALLaha Ne KeDere İsyan eTTim Şimdiye Kadar ![]() ![]() Ne Sana Ne Sana oLan Sevgime Söz Gecirdim ![]() ![]() ![]() ![]() AğLarken Beni GörmeLiydin Senin iÇin Defalarca Kendimi Yıprattıgımı Senin İçin Varya Canımı ![]() ![]() ![]() Tek Kalemde Vereceğimi aNLamadınya ![]() ![]() Ne Zoruma Gidiyor Biliyormsun ![]() ![]() Sana SarıLıp Doya doya öPmeyi ![]() Sana Seni Seviyorum Demeyi Sana Canımsın Diye İnLemeyi Söyleyemedim ya ![]() ![]() Bir Kez Ya Birkezz Gururunu AyakLArının ALtına aLsaydın ![]() ![]() Ben Aşkta Gururu BiLmezdim Sen Severdin Sen Bana Kıyamazdın ![]() Ne Zoruma Gidiyor Biliyormsun ![]() ![]() Bana Canım Demeni öZLedim ![]() ![]() ![]() Bana Varya Kızarken O BakışLArını öZLedim ![]() ![]() Bana O NinniLer Anlatmanı Bana Ninni Söylemeni Özledim ![]() ![]() ![]() Zoruma Gidiyor Sen BiliyorMusun ![]() ![]() Hatırlıyormusun Bigün Bana Ne Demiştin ![]() ![]() DünyaLArı Yıkarım Senin iÇin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen GeLemedinya Sen Benim OLamadınya ![]() ![]() Sen Canını Canana Veremedinya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bak Zaman Ne Çabuk Geçiyor Ne Sen varsın Ne Ben ![]() ![]() ![]() Zoruma Gidiyor Sen Biliyormsun ![]() ![]() Seni uNutamadığım ![]() ![]() ![]() Ne Zoruma Gidiyor Biliyormsun ![]() ![]() Seni Cok öZLedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kahraman Tazeoğlu
![]() |
![]() |
Cevap : Ne Zoruma Gidiyor Biliyor Musun? |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Ne Zoruma Gidiyor Biliyor Musun?Seni Cok öZLedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu şiir rahmetli babam için olsun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bircan_derya_83
|
![]() Cevap : Ne Zoruma Gidiyor Biliyor Musun?allah rahmet eylesin gerçekten de güzel bir şiir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
JOKER
|
![]() Cevap : Ne Zoruma Gidiyor Biliyor Musun?güzel şiirmiş emeğine sağlık ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
<<MeLiSa>>
|
![]() Cevap : Ne Zoruma Gidiyor Biliyor Musun?büyüleyici bir şiir ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Ne Zoruma Gidiyor Biliyor Musun?Çok güzel bi şiir teşekkürler gökkuşağı şengül hanım Allah babanın mekanını cennet eylesin başın sağolsun
|