![]() |
İdeoloji bilime el koydu!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() İdeoloji bilime el koydu!!!İdeoloji bilime el koydu, Darwin sansürlendi! Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) dünyanın tartışacağı bilim adamlarının inanamayacağı bir icraata imza attı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilim ve Teknik Dergisi Mart 2009 sayısı ![]() ![]() ![]() Kanal D'nin haberine göre TÜBİTAK'ın çıkardığı Bilim ve Teknik Dergisi sansüre uğradı ![]() ![]() Dini çevreler Darwin'e ve Evrim Teorisi'ne şiddetle karşı çıkıyor ![]() ![]() Türkiye'nin en saygın ve en köklü dergilerinden biri ![]() ![]() ![]() Çünkü derginin kapağı ve içeriğinde son anda değişikliğe gidildi ![]() ![]() ![]() 2009 UNESCO tarafından tüm dünyada Darwin yılı olarak ilan edildi ![]() ![]() ![]() Bilim ve Teknik Dergisi de mart sayısını Darwin ve Evrim Teorisi kapağıyla hazırladı ![]() ![]() ![]() TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Ömer Cebeci taslağı gördü ve "olmaz" dedi: "Bu dergi yayınlanamaz ![]() Basit bir anlatımla Darwin insanın maymundan geldiğini söylüyor ![]() ![]() ![]() Oysa Darwin'i şiddetle eleştiren, Adnan Hoca'nın yazdığı yaratılış atlası bazı okullar ve Meclis'e girmeyi başarmıştı ![]() ![]() Genel Yayın Yönetmeni de görevden alındı Skandal bu kadarla da kalmadı ![]() ![]() ![]() Aslında TÜBİTAK'ta uzun zamandır kadrolaşma tartışmaları vardı ![]() Hükümet TÜBİTAK kanununu değiştirdiğinde siyasetin bilime müdahale edeceği uyarısı yapılmıştı ![]() ![]() ![]() Ama TÜBİTAK'ta asıl kapak olan bilimdeki iklim değişikliği oldu ![]() İnternet sitesinde yayınladılar TÜBİTAK'ın internet sitesinde Basın Odası bölümünde Basında TÜBİTAK kısmında bugün gazetelerde bu konuyla ilgili çıkan haberler olduğu gibi yayımlanırken, birçok gazete ise TÜBİTAK'ın dahi yayınladığı bu haberleri görmezlikten geldi ![]() Ben; BU SANSÜRÜ KOYAN ZİHNİYETİNİ KINIYORUM ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : İdeoloji bilime el koydu!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
JOKER
|
![]() Cevap : İdeoloji bilime el koydu!!!artık bilime bile sansür koyuyorlar yuh ![]() ![]()
![]() |
Cevap : İdeoloji bilime el koydu!!! |
![]() |
![]() |
#3 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : İdeoloji bilime el koydu!!!Yuh kelimesi yetmez ![]() ![]() ![]() Ben söylencek kelime bulamıyorum artık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|