![]() |
:)Gülümseten Yazılar:::: |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() :)Gülümseten Yazılar::::Şeker Hoca bir alem hoca: "Peygamberimiz yaşasaydı cipe binerdi, zaten devenin de iyisine binmiş!" diyor ![]() gelen kadınlara "Televizyon programlarına börek çörek yapıp gidersiniz, buraya eliniz boş geliyorsunuz!" diye takılıyor ![]() namazının farzını kıldırıp "Memleketin 330 milyar dolar borcu var, haydi şimdi gidip çalışın!" diye cemaati işlerinin başına gönderiyor ![]() ünlü Şeker Camii'nin Şeker Hoca lakaplı imamı Celal Tigen ![]() İlişkiler mezunu ![]() ![]() İşte sorular ve cevaplar: Cemaatiniz camiden taşıyormuş ![]() "Zebanilerden, cehennemde kaynayan kazanlardan, cehennem ateşinde yananlardan bahsetmem ![]() yeridir ![]() ![]() cehennemden mi bahsedeceğiz?" Camide promosyon uygulamanız varmış? "Gelenleri caminin monoton havasından kurtarmak lazım ![]() gelen çocuklara camiyi sevdirmek gerekir ![]() bilseler de bilmeseler de şehirler arası bilet, çeyrek, cumhuriyet altını veriyorum ![]() Camilerde niye devamlı ayakkabılar çalınır? " Bizde ayakkabılar kaskoludur ![]() ![]() Hep böyle grand tuvalet mi giyersiniz? "İslam dini cübbe, sarık, takke ve tesbihten ibaret değildir ![]() Peygamberimiz sıcak iklimde yaşadığı için entari giymişti ![]() Kutuplarda yaşasa öyle mi giyecekti?" Hurafeler ve batıl inançlara niçin bu kadar itibar ediliyor? "Şiddetle karşıyım ![]() bağlıyorlar, " Al sana göbek, ver bana bebek!" bunlarla uğraşıyorlar ![]() Keşşaf Baba Türbesi var ![]() kokteyli yapıyorlar ![]() mezara getirmiş ![]() mi? Bunlar dini takvim yapraklarında, cami diplerinde öğrendikleri için oluyor ![]() Allah bilir sizin internet siteniz de vardır? "Cemaate; --www ![]() ![]() ![]() ![]() Cemaat araştırmış ![]() ![]() ![]() Ama hazırlıkları yapılıyor, yakında olacak ![]() Cuma Namazının farzını kıldırıp cemaati gönderdiğiniz oluyormuş, niye? "Bu memleketin 330 milyar dolar borcu var ![]() kıldırdıktan sonra; "Haydi şimdi gidin çalışın, memleket düzlüğe çıksın!" diyorum ![]() Sizden rahatsızlık duyanlar yok mu? "Neşeli şeyler anlatıyorum diye çok tepki verdiler ![]() preslemişler, monoton hale getirmişler ![]() din ama namazı bile somurtarak kılıyoruz ![]() Şeker Hoca devam ediyor: "Şeker Camii'ne yalınayak gelinmesini yasakladım ![]() mantar, egzama, başka bir hastalık olabilir ![]() secde ediyorlar ![]() giydirelim dedim ![]() ![]() *** "Bir gün sabah namazı için camiye gelmiştim ![]() birini gördüm ama çok karanlıktı, tanıyamadım ![]() Özal'ım" dedi ![]() ![]() ![]() Hafize Hanım'la tanıştırıp aile imamları olmamı, dini konularda onları yönlendirmemi ve yılda 5 kere hatim indirmemi istedi ![]() kere hatim indirmiyorum, ancak bir kere yapabilirim!" dedim ![]() öldükten sonra mezarıma 5 yıl boyunca gelip dua okur musun?"dedi ![]() "Ya Amerika'da, Arabistan'da ölürseniz, nasıl geleyim?" dedim, onu da kabul etmedim ![]() Ama 4 yıl boyunca Özal ailesinin aile imamlığını yaptım ![]() *** "Bir zaman cami yeni yapıldığı zamanlarda 4 avize gerekiyordu ![]() Halde çalışan birine; "Sen camiye avizeleri getir, ben senin reklamını yapayım!"dedim ![]() sorsam aranızda bilen olur, bilmeyen olur ![]() abdestin farzını sorsam onu da bilen olur, bilmeyen olur ![]() ![]() Ama kaliteli, ucuz sebze ve meyvenin hal binası No:47 Şahin Topaloğlu'nda satıldığını bilip oraya gidersiniz!" dedim ![]() sonra avizeleri getirdi ![]() caminin başka ihtiyacı var mı?" diye sordu ![]() *** "Bir ara dünya kupası maçı vardı ![]() namazını da, maçı da kaçırmak istemiyordu ![]() sordular ![]() dedim ![]() ![]() ![]() Maça geciktiler ![]() "Hocam ne yaptın? İyi gidiyordun, sonra birden yavaşladın?" dediler ![]() radara yakalandık! Görmediniz mi, cemaatin arasında Malatya Müftüsü vardı?" dedim
![]() |
Cevap : :)Gülümseten Yazılar:::: |
![]() |
![]() |
#2 |
yesimciwciw
|
![]() Cevap : :)Gülümseten Yazılar::::MEŞHUR ISPANAK YEMEĞİ İLE KOCA TESTİ Kadın akşam işten çıkar Çocuğu yuvadan alır Markete geçer ıspanak alır Koştura koştura eve döner Çocuğu soyar elini yüzünü yıkar Kendi üstünü değiştirir Mutfağa koşar Bi yandan ıspanakları yıkar bi yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir ![]() Bi yandan sofrayı hazırlar O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz ıspanak olmaz Hemen kocasını arar ![]() Kocadan Kocaya değişen cevaplar: 1) Ben geç geleceğim ![]() 2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm tühhhhhh Şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki E yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim toplantı bu kaçırsam olmaz Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur sonra yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız ( aldatan koca ya da eve gelmemek içinbahane arayan koca ,ama bi yandan davicdanı sızlayan koca ![]() ![]() 3)Aradığınzı numaraya şu anda ulaşılamıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! ('kazma' tipi koca ) 5) Igggghhhh yine mi ıspanak ![]() 6) Tamam alırım (monotonlaşmış koca) 7) tamam alırım başka bişey lazım mı? ( Normal koca) 8)Tamam hayatım alırım başka bi isteğin var mı? ( Olması gereken koca) 9) amannn ıspanakla mı uğraştın? Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarda yiyelim (aranılıpta bulunamayan Süper koca) |
![]() |
![]() |
|