![]() |
İstanbul Ol Bana !... |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() İstanbul Ol Bana !...![]() hüzün, yağmalanmış şehirlerime bakıyor bugün derin bakışlarından gizliyorum yokluğunu, bir dar sokağa ![]() ![]() ![]() çocuk sesleri gelmiyor parklarımdan bahçelerimde umutları soldurup, yağmurlarda dinlendiriyorum acıları soluksuz kalmadan, yavaş yavaş sökülsün istiyorum, aşkın ![]() ![]() ![]() ismini, aklımın karanlık köşelerine itiyorum tüm gücümle ki bir isyan cümlesinde yanlış yazılmasın tekrar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gülümsemen düşüyor yüzümden sonra, parça parça ![]() ![]() ![]() ve adımlarını saymaya başlıyorum bir bir, sayıların vicdanı yok! sol yanım nefes almıyor, kapattı gözlerini az önce ![]() ![]() ![]() dedim ki "bırakma" ellerim kayıp! avuçların yanmıyor mu? bu düşün satırarası boşluğu çok, hüznü ağır dedin ki "ağlama" can firarda! sağır oldu gözlerim duymadın mı? ![]() ![]() ![]() ![]() bitmelerin vicdanı yok! ![]() / ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sabrım hiç olmadı ki benim şimdi bir yanık kokusu eşliğinde sabır çekiyorum içime, duman sarıyor şehirlerimi ![]() ![]() ![]() ![]() yangınlarda paramparça ediyor rüzgarın, kül olur mu sana (senden) sakladıklarım ![]() ![]() ![]() ![]() / ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi kaldır sırt üstü düşen yalnızlığımı yerden … Bir masaldan peydahlanmış umudumu yatır dizlerinde ![]() ![]() Avuç içimdeki çizgilerden sana çıkan bir masal yolu daha aç, Dokun gözlerimin titreyen ince çizgilerine! Yol al kalp atışlarıma doğru ![]() ![]() Dinle! Kekeme bir çocuğun ilk haykırışıdır kalbim ![]() Hadi al içimdeki yalnızlığı erken doğumlarla, Alnının ortasından vuralım çelimsiz düşlerimizin ![]() Soytarı acılarımızın ukala yanlarını tutuştur dokunuşlarınla ![]() Bir gülümseyiş düşür gözlerinden, faili olalım gecelerin ![]() Sana doğru uzanırken sesim ![]() Göz bebeklerime düşürüyorum seni ![]() ![]() Yirmilik düşlerim beliriyor dudak aralarımda, ![]() Hangi masalın nefesine sığdırayım şimdi seni ![]() ![]() ![]() son deminde bir umuda emanet etme aşkımı sakın yapma bunu, sakın yapma, sakın! -di li geçmiş zamanlar pusuda gel kaldır yüzümü nefesi pis, ağzı bozuk cümlelerden ![]() ![]() ![]() binlerce şehri feda ettim ya uğruna yeditepeden düşürdün ya kalbimi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : iSTaNBuL OL BaNa!... |
![]() |
![]() |
#2 |
evrem88
|
![]() Cevap : iSTaNBuL OL BaNa!...ellerine sağlık canım=)) Dinle! Kekeme bir çocuğun ilk haykırışıdır kalbim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : iSTaNBuL OL BaNa!...Seninde okuyan gözlerine sağlık bitanem=)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
evrem88
|
![]() Cevap : iSTaNBuL OL BaNa!...sen yaz canm herzaman okurum ben ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : iSTaNBuL OL BaNa!...İnşallah göndermeye devam etcem canım:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
jasmine
|
![]() Cevap : iSTaNBuL OL BaNa!...emeğine sağlık sudenaz ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : İstanbul Ol Bana !... |
![]() |
![]() |
#7 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : İstanbul Ol Bana !...Eline sağlık arkadaşım
![]() |
Cevap : İstanbul Ol Bana !... |
![]() |
![]() |