![]() |
Deli |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Deli1 - Fare misin Yoksa Insan mi? ![]() Adamin biri kendini fare zannettigi için akil hastenesine düsmüs ![]() bittikten sonra doktor sormus ![]() Deli : Fare olur mu doktor bey ben bir insanim ![]() Doktor : O zaman artik gidebilirsin iyilestinartik demis ![]() ve imdaaaaaat diye bagirarak tekrar içeri girmis doktor ne oldu demis ![]() ![]() ![]() Deli : Bir kedi gördüm de ondan korktum demis ![]() Doktor : Sen hani sen artik kendini bir fare zannetmiyordun demis ![]() Deli : Ben fareolmadigimi biliyorum da kedi nerden bilsin demis ![]() ![]() ![]() 2 - Miyav Dedik ya Iki deli, akil hastahanesinden kaçmaya karar vermisler ![]() sekilde duvardan atlayarak bosluktaki tarlaya çikmislar ![]() sürünerek ilerlerken bir bekçi bunlarin hisirtisini duymus ![]() - Kim varorada? Delilerden biri hemen : -Miyav, miyavvv ![]() ![]() ![]() Diye seslenmis ![]() deliler yine sürünmeye ve hisirtilar çikartmaya baslamislar ![]() dönmüs ve bagarmis : - Kim var orada? Iyice sinirlenen deli : -Miyav dedik ya len ![]() ![]() ![]() 3 - Saglik Bakani Akil hastenesini gezen saglik bakani bir hastanin yanina yaklasmis ![]() bakmis, - Yeni mi düstün? ![]() ![]() - Hayir, ben saglik bakaniyim ![]() ![]() ![]() ![]() - Heh heh heh, saglik bakaniymis ![]() ![]() ![]() ![]() 4 - Çay Sekerleri Deli , kahveye girdiginde soluk solugaydi ![]() seslendi : - Bana bir çay! ![]() ![]() çay geldi , sekerleri atip karistirdi ![]() ![]() karistirdi, yeniden istedi ![]() - Sekiz seker koydun çaya, dedi saskin saskin, - Koydum ama , iste görüyürsun, hepsi eriyor! ![]() ![]() 5 - Hamamböcekleri Akil hastanesinden iki deliyi salivereceklermis ![]() "Sunlara son bir test yapalim da görelim akillari baslarina gelmis mi ![]() ![]() Bunun üzerine iki deliyi bir masa basina çagirmislar ![]() kavanoz dolusu siyah zeytin, bir kavanoz dolusu da canli hamamböcegi dökmüsler ve "Buyrun beyler, yiyiniz ![]() ![]() zeytinlere saldirmis, ötekisi araya girmis, "Önce kaçanlari yiyelim, öburleri nasil olsa duruyor!" 6 - Sayi Akil hastanesini gezmekte olan gazeteci, bir kogusta rastladigi hastaya sordu: - Burada kaç kisisiniz? Karsisindaki, elini bos ver anlaminda salladiktan sonra: - Asil, dedi, siz disarida kaç kisisiniz?
|