![]() |
İçi Görülebilen Balık ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() İçi Görülebilen Balık !1939 yılında keşfedilen transparan başlıklı balık ilk kez görüntülendi ve belgeseli çekildi ![]() ![]() Transparan kafalı balığın boru biçimindeki gözlerinin ışığı toplamakta ne kadar başarılı olduğu tespit edildi ![]() ![]() Diğer balıkların aksine gözleri bir insanınki gibi yüzünün önünde olan balık, yönünü belirlemede de onlara başvuruyor ![]() ![]() Teleskop biçiminde gözleri olan balığın başının içi tamamen görülebilirken, gözleri ışığın etkisiyle yeşil olarak göze çarpıyor ![]() ![]() Teleskop biçimindeki gözleriyle hayret verici bir görünüme sahip olan bu balık türü, daha çok Atlantik, Pasifik ve Hint Okyanusu'nda bulunuyor ![]() ![]() Balığın başının içi tamamen görülebilirken, gözleri ışığın etkisiyle yeşil olarak göze çarpıyor ![]() ![]() 600 metre derinlikte çekilen bu görüntülerde balık neredeyse hareketsiz duruyor ![]() ![]()
![]() |
Cevap : İçi Görülebilen Balık ! |
![]() |
![]() |
#2 |
yesimciwciw
|
![]() Cevap : İçi Görülebilen Balık !enteresan balıklar paylaşım için teşekkürler arkadaşım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İçi Görülebilen Balık ! |
![]() |
![]() |
#3 |
seyito
|
![]() Cevap : İçi Görülebilen Balık !ben bunu bir tv kanalında seyrettim çok ilginç bir balık hayret ettim ![]() |
![]() |
![]() |
|