![]() |
Namazda Buldum Seni.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Namazda Buldum Seni..Tevhidin o sonsuz nuru geldi gözümün önüne ve bu ne büyük lütuf, ihsan ve cömertlik diye düşündüm ![]() ![]() ![]() Çünkü Seninle olmanın adıydı cennet ve ben cennette idim; yani Seninleydim ![]() İşte o an tüm sancılardan, dar noktalardan, üzüntü ve korkulardan kurtuldum ![]() Ve ya Rabbi, her ezanda davet ettiğin, "Haydin felaha, haydin kurtuluşa!" sözünü o an anladım ![]() ![]() ![]() ![]() Senden başka bildiğim yok Ey Sevgiliyle buluşmanın ve bir olmanın adı namaz ![]() ![]() Sana verilen canlar cananı bulur ![]() ![]() Ey gözleri ve gönülleri aydınlatan, kurtar bizi nefsin karanlıklarından! Âdem'e bizzat isimleri sen öğrettin ![]() ![]() Tek olanın seyrine namaz ile yelken açıyorum ![]() ![]() Ey gözümün nuru namaz ![]() Bütün eksikliklerden münezzehsin Rabbim ![]() ![]() Beni namaz ile yücelttin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gördükçe anladım ki Senin yardımın olmadan ben bir hiçim ![]() ![]() Anladım ki, aciz olan bizler çaresizlik içinde yuvarlanırken, ancak Senin ipine, namaza sarılanlar kurtulur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|