![]() |
Kız Çocuğunun Yıldızları |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Kız Çocuğunun Yıldızları![]() Küçük bir kız çocuğuyum ben, gözlerimin içi her zaman umut dolu ![]() küçük küçük ellerim var benim ![]() Küçük ellerim kirlenmez çamur onamadığım zaman, ve hiç pişman olmadım küçük karıncayı ezmek dışında Annemin sözünden çıkmam, yalan söyleyince burnumun uzamasından korkarım ![]() Hiç korkmam yanımda babam varken, süpermenden bile güçlüdür benim babam Annem herşeyi bilir; ne zaman ne yaptım, ayağımı nerde kanattım,akşam kaçta yattım ![]() ![]() Babam hiç yanlış yapmaz, hep doğru söyler ![]() ![]() ![]() Elleri ellerimin iki katı, kocaman ayakkabılar giyiyor ![]() Yediğim en güzel yemekleri annem yapıyor ![]() Küçük bir kız çocuğuyum ben, küçücük kalbime kocaman sevgiler sığdırıyorum Dünyanın en güzel yerlerine gidiyorum düşlerimde ![]() Bebeklerime de öğretiyorum hayal kurmayı, elinde sihirli deynekle dolaşmayı Annem hep; gülünce gözlerimde yıldızların parladığını söylüyor ![]() Geceleri gökyüzüne bakıp hava atıyorum ay dedeye; yıldızalar bana senden daha yakın, hem de gözlerimin içinde; diyorum Annemle babam gülüyorlar bana, gülsünler benim yıldızlarım daha parlak işte, güneşin yanında bile parlıyor Kimseler kıskanmasın, yıldızlar sadece iyi insanların gözlerinde parlıyor Renk renk hatıralarım oda oda silindi; Anne kokan bir Türkçem vardı, o da silindi N
![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Kız Çocuğunun Yıldızları |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Kız Çocuğunun YıldızlarıKimseler kıskanmasın, yıldızlar sadece iyi insanların gözlerinde parlıyor
Teşekkürler GöKKuŞaĞı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|