![]() |
Gülmeyenler Bahçesi |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Gülmeyenler Bahçesi![]() öyle bir bahçeki bu bahçe Gülmeyenler Bahçesi, öyle bir bahçeki gözyaşları suluyor burda gülleri, öyle bir bahçeki acıyla akan gözyaşları, kanları kıpkırmızı güllere dönüştürüyor ![]() ![]() ![]() ![]() acıyı yutkunuyorum yine, boğazımı tırmalayarak iniyor aşağıya, susuyorum çünkü konuşamıyorum bilee ![]() ![]() ben ağlarken konuşamam ki *** İÇİMDE AĞLAYAN ÇOCUKLAR AŞKINA ![]() ![]() ![]() SEVDA YAZAMADIĞIM İÇİN, KUDÜS'ÜN SOKAKLARINA ![]() ![]() ![]() ILIK BİR YAZ AKŞAMI ![]() ![]() ![]() GÖZYAŞALARIYLA DÜŞECEĞİM ![]() ![]() ![]() GECENİN KARANLIĞINA ![]() ![]() *** 'gülüşümde bile hüzün var benim, hüzünle örülmüş beyaz kefenim, yüzümde çizgiler destesi hüzün, içimde hayatın bestesi hüzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Allah'a hicret edesim geliyor, zalime kalkan olasım, Hicrete toprak olasım geliyor, mazluma canân olasım, O'nun yolunda ölesim geliyor, Nebi'ye komşu olasım, Ölümü yok edesim geliyor, cennete şehit tahtı kurasım ![]() ![]() ![]() acıyı yutkunuyorum yine, boğazımı tırmalayarak iniyor aşağıya, susuyorum çünkü konuşamıyorum bile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kudüs göklerinde kara bulutlar Bulutlar içinde ışık saçarlar ![]() Filistin'de küçük, beyaz yumruklar Anne feryatları gökleri sarar ![]() Haydi Ammar, haydi Ammar, durma Ebabiller sana kanat çırparlar ![]() Taşından büyük öfken bilenir Yüreğln kadar sıkı avuçlarında ![]() Süleyman seni seyreder sana güvenir Mescid-i Aksa'nın kapılarında ![]() ![]() Sen ZULMEDENİN zulmünü, AL BAŞINA GEÇİR Ya Rabb Ve Ebabil kuşlarını, Başlarında uçur Ya Rabb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'gülüşümde bile hüzün var benim, hüzünle örülmüş beyaz kefenim, yüzümde çizgiler destesi hüzün, içimde hayatın bestesi hüzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Sakın, ALLAH'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Ancak,ALLAH onları (cezalandırmayı),korkudan gözlerin dışarı fırlayacağı bir güne erteliyor ![]() ![]() *** Bir Duayı bari fazla görmeyelim onlara ![]() ![]() Hani dünyalık isterken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gülüp eğlenirken gelmiyorlar aklımıza ![]() ![]() ![]() ![]() Kahkaha atarken gelmiyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama yazalım aklımızın bir köşesine, rabbimize açtığımızda ellerimizi; onları da unutmayalım ![]() ![]() Çok değil dimi bu istek ![]() ![]() Onların tek suçları: 'Allah ve Rasulune inanmaları'
Le İlahe İllallah, Muhammeden Rasulullah demeleri ![]() ![]() Yani; sen gibi, ben gibi, biz gibi ![]() ![]()
![]() |
|