Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ata, bugün, ergun, siyaset, yapmayın

Ergun Ata - Bugün Siyaset Yapmayın

Eski 03-04-2009   #1
[KAPLAN]

Ergun Ata - Bugün Siyaset Yapmayın

Bugün siyaset yapmayın

“Seçimde 3 oy alabilmek için bizi kırıyorlar Bordo-Mavi atkıyı vuruyorlar sırtlarına çıkıyorlar kürsüye Trabzonspor’u herkes görsel olarak seviyor Maddi olarak sevmiyor Önce kendi menfaatleri, sonra Trabzonspor, ‘bana dokunmayacaksınız ama Trabzonspor’u çok seviyorum’ cümle bu değil mi? Çimento fabrikasına dokunmayacaksınız ama ben Trabzonspor’u çok seviyorum! Bakkallara dokunmayacaksınız ama ben Trabzonspor’u çok seviyorum!”

Bu isyan Sadri Şener’in ve nedeni de şu: Trabzon Belediyesi, şehir merkezinde sahil yolu bitişiğindeki atıl durumda bulunan fuar alanını Trabzonspor’a devredecek Avni Aker Stadyumu yanındaki atış poligonunun yıkılarak katlı otopark yapılması için de imar değişikliği yapılacak Bunları olanaklı kılacak kararlar Belediye Meclisi’nden çıkacak ancak, Meclis, toplantı için Pazartesi günü çoğunluk sağlayamadı Bugün bir şans daha var Eğer çoğunluk sağlanmazsa bakın ne olacak:

“Bu kararları yeni meclis versin” diyerek grup kararı alıp, toplantının gerçekleşmesini engelleyen iktidar partisinin, muhalefetin elindeki belediye ile siyasi hesaplaşmasının bedelini Trabzonspor ödeyecek, ne olacak!

Nasıl mı ödeyecek?

Eğer bugün meclis yine küçük siyasi çıkarlar uğruna toplanamazsa, yeni meclis bu kararı almak için en azından Mayıs’ı bekleyecek Bu sürede Trabzonspor’un bu alanı kiralama süreci zorlaşacak Kayıp en azından 15 milyon Dolar
Eğer bugün meclis yine küçük siyası çıkarlar uğruna toplanamazsa, yeni meclis Avni Aker çevresindeki imar değişikliğini ancak Mayıs’ta onaylayacak Katlı otopark gecikecek, eğer Trabzonspor Şampiyonla Ligi’ne katılırsa sırf bu yüzden belki de maçlarını Trabzon’da oynayamayacak

Şimdi seçim zamanı, her gün bir ilde miting var “Liderinlerin” boğazlarındaki kaşkolların rengi de, ilden ile her gün değişiyor

Belediye Başkan Adayı oldukları ilin takımının üyesi olmayı unutuyorlar da, fotoğrafçılar önünde kaşkol asmayı, asla Sonra apar topar üyelik
Sadece seçim zamanı boynunuza astığınız kaşkolların hatırına; lütfen meclis üyelerinizi bugün toplantıya gönderiniz Trabzonspor için değil, yarın olası Şampiyonlar ligi maçlarında bir rezalet yaşatmamak için, Trabzon için, Türkiye için Bugün siyaset yapmayın Bedeli ağır olur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com