![]() |
Fox - Anlat Bakalım [Kooop ] xD |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Fox - Anlat Bakalım [Kooop ] xDArkadaşlar çok doğal olmuş tepkileeer ) bulunacak Kelime: KADINBUDU - Oğlum sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadın! - Onun yeneni? - Çıtır bulunacak Kelime: Diz - Pantolonu nereye giyeriz? - Bacağa? - Hah! Bacaklarımızın ortasında ne vardır? - Ohaaa! bulunacak Kelime: ZEBANİ - Allahın meleklerinden biri ![]() - Cebrail ![]() - İlk üç harfi Çizgili bir hayvanı çağrıştırıyor ![]() - Zebrail? - Seni zebrail çarpsın inşallah! bulunacak Kelime: TELEPATi - Hani ben sana bir seyi anlatmaya calisiyorum ama sozle degil beyin, dalgalariyla falan ![]() ![]() ![]() - Ihıhıh ney diiii ![]() ![]() ![]() ![]() - Tamam, tele'si kalsın ![]() - Buldum! Telepence - Offf beee bi kere de bil ![]() ![]() ![]() bulunacak Kelime: TiMSAH - Abi bööle hani ![]() ![]() ![]() - Hayvan - Ne cins hayvan? - Sürüngen - Ok! Abi bu kertenkelenin birkac beden büyüğü ![]() ![]() - Ejderha - Yuhhh! bulunacak Kelime: Van Gogh (kulak tabu kelime) - Abi bu kişi bir organını kesen bir sanatçı - Bülent Ersoy Gülmekten iptal edildi ![]() ![]() ![]() bulunacak Kelime: Uğur Dündar - TV de program yapıyo hani yıllardır ![]() ![]() - Reha Muhtar? Ali Kırca? - Yok, yok ![]() - Atatürk? Gülmekten iptal edildi ![]() ![]() ![]() bulunacak Kelime: KRAMP - Hani futbolculara girer - Krampon bulunacak Kelime: SERÜVEN - Abi Macellan nasıl biriydi? - Ne biliyim, iyi biriydi heralde ![]() ![]() - Abi onu demiyorum neye düşkündü? - Karıya, kıza, bi de içkiye olabilir - Pes ![]() ![]() bulunacak Kelime: MISIR - Keops nerede? - Etiler! - Allah cezanı versin Emre ![]() ![]() ![]() ![]() bulunacak Kelime: OKUL - Biz nereye gideriz hergün? - Bara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Ayyy! Olmuyo bööle -başka şekilde anlat ![]() ![]() - Ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor? - Haaa ![]() ![]() ![]() ![]() bulunacak Kelime: Anneler Günü - Cennet kimin ayaklari altında? - Anne - Tamam, ha ni onların özel bir günleri var, ne o? - Adet ![]() ![]() bulunacak Kelime: KÖPEKBALIĞI - Denizde ne olur? - Dalgaa! - Hayir ya öyle diil ![]() - Ha! Köpek ![]() - Onun denizde olanı? - Deniz köpeği! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Fox - Anlat Bakalım [Kooop ] xD |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Fox - Anlat Bakalım [Kooop ] xDMuhteşemdi ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Fox - Anlat Bakalım [Kooop ] xDaslında bu tabu diyalogları konusunun aynısı (ben böyle bir konu açmıştım) ama konu başlığı farklı
![]() |
![]() |
#4 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Fox - Anlat Bakalım [Kooop ] xD |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Fox - Anlat Bakalım [Kooop ] xDhttp://www.forumsinsi.com/forum/kome...u-diyaloglari/ bu ama kızmana gerek yoktu (yalan söylemeye niyetim yok ve hatta benim koyduğum konu daha uzun) saygılarımla |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Fox - Anlat Bakalım [Kooop ] xDyoo kızmadm n haddime ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi sevgili Sudenaz'a pm atar kitemesini isterm ![]() ![]() |
![]() |
|