Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çamur, katibimin, paçası

Katibimin Paçası Çamur

Eski 03-03-2009   #1
cansel

Katibimin Paçası Çamur

CHP İstanbul adayı Kılıçdaroğlu, Kapalıçarşı’yı gezip, çarşaf kriziyle ilgili soruları yanıtladı

Kılıçdaroğlu, önceki gün Güneşli'de seçim otobüsüne binen çarşaflı kadının otobüsten indirilmesi konusunda: "Bir provokasyon olup olmadığı konusunda kuşku var" dedi

Kılıçdaroğlu şöyle devam etti: "Kılığı kıyafeti ne olursa olsun bırakın yaşlı genç ayrımı yapmayı hiçbir insana kılığı ve kıyafetinden dolayı ayrım yapılmaması gerektiğini her yerde söyledim"

Seçim otobüsüne binmek istedi aldık Daha sonra başka bir büronun açılışına gittik Orada olayı ben de TV'den izledim Bir provokasyon olup olmadığı konusunda kuşku var; ama provokasyon olup olmadığı henüz aydınlatılmış değil

Hiç kimsenin tartaklanmasından yana değilim Bütün insanlar saygıdeğerdir Tüm insanlara saygıdeğer davranmak lazım "

Çarşaflı kadını tartaklayan CHP’liler ile ilgili işlem yapılıp yapılmayacağı sorusuna ise, Kılıçdaroğlu, "işlem konusunu parti yönetimine sormak lazım Ben parti yönetiminde değilim" diye cevap verdi

Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da yapılan seçim anketleriyle ilgili ise, " oy oranımız yüzde 40'ın üzerinde olacağını düşünüyorum" dedi

Bu arada Kapalıçarşı'da dolaşan Kılıçdaroğlu, esnaf ile sohbet etti Kılıçdaroğlu'nun bir dükkanda fes takması ilgi çekti

KATİBİMİN PAÇASI ÇAMUR

CHP İstanbul adayı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Kapalıçarşı’yı gezdi Esnafın büyük ilgi gösterdiği Kılıçdaroğlu’na çarşıda çini üstüne işlenmiş fotoğrafı ve CHP amblemi hediye edildi Bir dükkanda satılan fesi takan Kılıçdaroğlu için esnafın kimi “Ustura Kemal”, kimi de “Katibim” dedi

worapsow
adige

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com