![]() |
Tanrı Yok' İnancı Hakim� |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Tanrı Yok' İnancı Hakim�'Tanrı yok' inancı hakim� ![]() ![]() ![]() "İngiltere'nin inanç haritası çıkarıldı" diyen Guardian, buna göre her 5 İngiliz vatandaşından dördünün, dünyanın evrimle değil Tanrısal bir güce dayandığını savunan "yaradılış teorisi"ne karşı olduğunu yazıyor ![]() Evrim Teorisi'ni bulan İngiliz bilim adamı Charles Darwin'in 200'üncü doğum gününe denk getirilen araştırma ve bunun sonucunda ortaya çıkan harita, düşünce kuruluşu Theos tarafından hazırlandı ![]() ![]() Haberde, "Buna göre, İngiliz yetişkinlerin yaklaşık yarısı, evrim teorisinin Tanrı fikrinin etkisini kırdığı inancında ![]() ![]() Guardian, öte yandan ankete katılanların yarısına yakınının, evrimi anlatan "Türlerin Kökeni" kitabının yazarının ülkenin en büyük doğa bilimcisi Darwin olduğunu bilemediğine dikkat çekiyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Tanrı Yok' İnancı Hakim� |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Tanrı Yok' İnancı Hakim�Evrim teorisine bu ara baya bir gaz veriyorlar,biri çıkıp bana tuttuğu kalemin kendiliğinden oluştuğunu ispatlasın,bende inancımdan vaz geçeyim! ![]() ![]() ![]() Kainattaki kusursuzluğa bakıp buna rağmen tüm bu ihtişamın kendiliğinden şans eseri var olduğunu söyleyenlerin atası olsa olsa hayvan olur,bak tam bu konuda arkadaşlara katılıyorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Tanrı Yok' İnancı Hakim� |
![]() |
![]() |
#3 |
kezban
|
![]() Cevap : Tanrı Yok' İnancı Hakim�dünyada ki tek çağdaş ama cahil ülkesi ![]() bir tek bu şekilde ifad e ediliyor bence
![]() |
|