![]() |
Bana Birşey Olursa O Sorumlu... |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Bana Birşey Olursa O Sorumlu...Tatlıses’le canlı yayında tartışma yaşayan Yıldız Tilbe şovdan sonra tehditler aldığını söyledi ![]() Tilbe, “Bana, aileme bir şey olursa bunun sorumlusu Tatlıses’tir” dedi ![]() ![]() ![]() Yıldız Tilbe, katıldığı televizyon programında İbrahim Tatlıses ile aralarında yaşanan gerginliğin ardından önceki akşam Etiler Keops'ta sahne aldı ![]() ![]() TEHDİT ALIYORUM Ünlü sanatçı şunları söyledi: "Şarkılarımın okunmaması için uyarı gönderdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MORALİ YERİNDE Sahnede sevilen parçaları seslendiren Yıldız Tilbe moralli bir halde hayranlarını sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendirdi ![]() TATLISES'İN DAVASINA RET Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile Doğtaş firması arasında Kuşadası’ndaki 4 yıldızlı Tatlıses Oteli’nin tefriş ve mobilya işleriyle nedeniyle yaşanan tartışma mahkeme kararıyla yeni bir aşamaya geldi ![]() ![]() Şirket avukatı, Tatlıses'in icra takiplerini durdurabilmesi için yaklaşık 1 milyon 500 bin TL ödemesi gerektiğini belirtti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bana Birşey Olursa O Sorumlu... |
![]() |
![]() |
#2 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Bana Birşey Olursa O Sorumlu...İbrahim tatlıses zorba yapısıyla bir çok insanı susturdu ister misiniz 'deli' tabiri kullandıkları Yıldız tilbe hakkından gelsin:)
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Bana Birşey Olursa O Sorumlu...adam sanatçımı mafyamı ne olduğu belirsiz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
su perisi
|
![]() Cevap : Bana Birşey Olursa O Sorumlu...bbk çok haklısın arkadaşım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|