03-02-2009
|
|
su perisi
|
"Reha Muhtar'a aşkımı kitap yaptım"

Kocasını kaybetti, sonrasında yaşadığı aşkta hayal kırıklığı yaşadı ve derin bir sessizliğe gömüldü Sonra öğrendik ki, yaklaşık bir yıldır gazeteci Reha Muhtar’la birlikte Üstelik şimdi ikizlere hamile Kimselere kendini göstermeyen aktris Deniz Uğur, ilişkisini ve yeni hayatını anlattı 
GAZETE HABERTÜRK- HT PAZAR- YASEMİN CANDEMİR'İN RÖPORTAJI
Sufi der ki, “Kader hayatımızın önceden çizilmiş olması demek değildir Bu sebepten ‘Ne yapalım kaderimiz böyle’ deyip boyun bükmek cehalet göstergesidir Kader yolun tamamını değil, sadece yol ayrımlarını verir Güzergah bellidir ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir ”
Elif Şafak’ın yeni romanı ‘Aşk’ı okurken takıldı bu kelimeler aklıma Deniz Uğur’la yapacağım röportajı düşünüyordum Yalpalamış, taşlara çarpmış bir kadındı Bugün daha güvenli, güçlü ve duygusal bir kadınla karşılaştım  
Mutlu musunuz?
Mutluluğun reklamı olmaz Bilen biliyor, ben geçen yıl adeta yeniden doğdum ve kendimi böyle çok sevdim
REHA MUHTAR NASIL BİR BABA?
Kadınlar erkekleri seçerken biraz da ‘Nasıl baba olur’ duygusuyla hareket eder Siz Reha Muhtar’ı seçerken bu duygu etken oldu mu?
“Hayır” diyemem Bilimadamları aşkın bilinçaltında bunun olduğunu söylüyor
Reha Bey, Nilüfer’in kızı Ayşe Nazlı’ya çok iyi bir baba oldu Çocuk yapmaya karar verirken bunu da düşündünüz mü?
Tanıştığımız zaman bu konudaki hayranlığımı dile getirmiştim Ama birlikte çocuk yapma kararı vermek bana göre bundan daha büyük bir adımdı Aşık olmadan, sevmeden, hayatı paylaşmaktan zevk almadan mümkün olmazdı
Sizin Reha Bey’de bulduğunuz neydi?
Bunu ancak bir kitap yazarak tarif edebilirdim, öyle de yaptım aslında Ama yayınlanmadı, yalnız Reha okudu O herkesten farklı bir erkek
DUALARIM KABUL OLDU
Şu anda kaç aylık hamilesiniz?
Yedi İkiz bebeklerde doğum tarihi konusunda sürprizle karşılaşmak mümkün ama biz mayıs başında bir kız bir erkek bebek bekliyoruz Dualarım kabul oldu