Seni Çok Sevmiştim |
|
|
#1 |
|
serserii
|
Seni Çok Sevmiştim Demek bunu okuyacak cesareti buldun kendinde
![]() ![]() tebrik ederim![]() ![]() ![]() Sessiz sedasız oldu gidişim biliyorum ![]() ![]() ![]() Ne kadar zaman geçti, işte onu bilmiyorum Belki taptaze bir ölüyümmeleklerin sorgulamasını bekleyen, belkide bir avuç kemik geriye kalan benden ![]() ![]() ![]() Şeklin ne önemi varki, ruhum sadece bir kiracıydı bu bedende, başkasını sevemeyen, başkasına dokunamayan ve seni başkasıyla görmeye de dayanamayan ![]() ![]() Böyle bir yüreği vardı bu bedenin Kaldıramadısensizliği daha fazla ![]() Önce seninle bir saatin, bir dakika gibi geçtiği mutlu günler geldi aklıma, sonra onunla seni el ele gördüğüm bir dakikanın bir saat gibi verdiği ızdırap ![]() ![]() ve mantığım duygularıma yenik düştü sonunda![]() ![]() ![]() Herşeye inat ederdim ama ölümle inatlaşamadım daha fazla ![]() ![]() ![]() Beni affet ![]() sana dair herşey için erken, sevmek için çok geç![]() ![]() ![]() Mutlaka hatırlarsın, sahilde, deli gibi yağan yağmurun altında boynuma sarılıp seni çok seviyorum dediğini ![]() ![]() hatırladın,hadi itiraf et, nasıl olsa duymuyorum seni ![]() ![]() artık istesende duyamıyorum ![]() ![]() ![]() Tenine dokunan rüzgardan kıskanırdım seni ![]() ![]() Attığın adımına hayran kalır, ağzından çıkan her kelimeyi nakış gibi beynime işlerdim ![]() ![]() Varlığın için Allah a şükrederdim![]() Hayatımı ve hayallerimi senin üzerine kurmuştum ![]() Seni sevmekten başka hiçbirşeye gücüm yoktu ![]() ![]() ![]() Ben seni böyle sevmiştim O seni böyle seviyomu?Sanmıyorum ![]() ![]() seni benim gibi sevicek başka birini detanımıyorum ![]() ![]() ![]() Şimdi ona haketmediği sevgini ver, kendini de mutlu olduğuna inandır olurmu! Zaten dünyada herşey yalan ![]() benim ise tek gerçeğim sanaolan sevgimdi ![]() ![]() ![]() Gözlerinmi doldu yoksa ![]() ![]() sakın kendini suçlama Zaten herzaman haksız olan ben değilmiydim ![]() ![]() işte şimdi hakettiğim yerdeyim![]() ![]() ![]() Seni çok sevmiştim ![]() ![]() öldükten sonra da bunu söyleyebiliyorum sanagördünmü ![]() senden nefret ederek yaşamaktansa, seni severek ölmekonurdur benim için ![]() ![]() ![]() Umarım mutlu olursun kanatsız meleğim ![]() ![]() ![]() Son kez utanmadan, sıkılmadan, gururla söylüyorum, SENİ ÇOK SEVMİŞTİM ![]() ![]()
|
|
#2 |
|
JOKER
|
Cevap : Seni Çok Sevmiştimgüzelmiş gerçekten emeğine sağlık ![]()
|