![]() |
Namaz Kılmayanı Boşa, Aldatanı Boşama |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Namaz Kılmayanı Boşa, Aldatanı BoşamaNamaz kılmayanı boşa, aldatanı boşama ![]() ![]() ![]() ![]() Vatan Gazetesi'nin haberine göre, Samanyolu Yayıncılık A ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Eşim namaz kılmıyor' Eşi namaz kılmayan kocanın ahriette maruz kalacağı duruma ilişkin sorusuna Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Kocam aldatıyor' Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘İslam’a dair sağlıklı bilgiler’ anonsuyla yayımlanıyor Prof ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Namaz Kılmayanı Boşa, Aldatanı Boşama |
![]() |
![]() |
#2 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Namaz Kılmayanı Boşa, Aldatanı BoşamaSakarya İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi İslam Hukuk Profesörü mü acaba diyecem! herhalde makamına saygısızlık etmiş olmam değil mi?
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
JOKER
|
![]() Cevap : Namaz Kılmayanı Boşa, Aldatanı Boşamabu ne yaa :D ya zaten bunun gibi kendini alim zanneden bir sürü kişi var ortalıkta ben dinlemem bile allah ıslah etsin bunun gibileri ![]() ![]() çok güldüm yaa :D
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
David
|
![]() Cevap : Namaz Kılmayanı Boşa, Aldatanı BoşamaHaha :D olacağı buydu sonunda :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Namaz Kılmayanı Boşa, Aldatanı BoşamaHocaya zinanın dindeki hükmünüde sorsalarmış keşke,ne diyeceğini gerçekten merak ettim ![]()
![]() |
|