![]() |
Sagopa Kajmer - Hayat Arabamla 2005 Mil |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Sagopa Kajmer - Hayat Arabamla 2005 MilRAP1 Çığlıkların hakimiyetindeki bu haykırışlar aleminde,kaç dizeyle tanımı yapılacaktır mutluluk senaryolarının? Aklım alsın şeytanım,alaca bir karanlık çarşafın ![]() ![]() ![]() ![]() Sağlık olsun,günler bana kırmızı güller getiremez oldu ![]() Sanki mahkumum ve arada birse sorgumum ![]() Ve bazı bazı kendimle şebekleşen bir maymunum ![]() Benim modum nedir? Salla durum ne olursa olsun ![]() Ah çocuk ne seyredersin olan bitenleri,ölmemeli umutların ![]() Gel ve elimi tut! ![]() ![]() ![]() Ben bir yarınım kapını kapama,tek dayanmaz hiç bir bünye yaşama ![]() Kapalı kutu da güneşi görmek ister ![]() Aç kapılarını ! ![]() ![]() ![]() Onca yıldır yalnızım,dostum postum yüzdü geçti, Onca gündür gamsızım,bir tek cümle yetemedi Ve bunca kadere dargınım,nerde kötü gün yardımım? Gençliğimde bir kareydi,pek tabiki bir kereydi ![]() Ben ve bedenim yaşlanırken vakte hiç de aldırmazdık ![]() Şimdi kimse yok yanımda ''Sagopa'' rap adım ![]() Söyle Allahın yanında kaç kavgaya karıştın? Sen de gencecik satırbaşıydın başını satırla kesti hırsların ![]() RAP 2 Romantizma ahalime son mektubum olsun gerekirse Ölü cevaplar kırgın sorular ardına ünlem olsun gereğimse ![]() Pimi zedeli kulağımdan yüreğime varan derin acılar,sancılar ![]() ![]() ![]() Bir gaddar dar vicdanına balta saplar ![]() İfadeleri somurtlaştıran kırgın diyaloglar,beynimin ortasında ateş yakar ![]() Kalbim iltihap salgılar,Tansiyon düşe kalkar ![]() Her acıda sevgim mikrop kapar ![]() Sagopa dediğin tek atışta indiren snaypar (sniper) ![]() Solunum yollarım hasarlı,nikotin komasında ciğerin akı ![]() Gayrete mecbur edilen ben için yaşam kabirden selamlı ![]() İltihaplı kinlerim,agrılarıma hap bulun ![]() Sancılar yoğun,matiz bir duble içkim olsun ![]() Salağa yattım uyuya kaldım,ikincilere tövbeliydim ![]() Aslında kendi elimin kiriydim kendi lekemi çözemedim ![]() Aynalarınızın yansımaları gözlerimi kamaştırmakta ![]() ![]() Şeytan en güzel sözleriyle sırnaşmakta ![]() Yaşlı çocuk telaşta,göçebe aşklarınızın hatıraları duvarlarda ![]() Dudaklarım yalpalar,tekerrür kapını ısrarla çalar ![]() Aç ya da açma en iyi sen bilir,unutma her kapıyı açar elbet çilingir ![]() Hayat arabamla 2005 mil ,kulaklarımda hep aynı şiir |
![]() |
![]() |
|