![]() |
Sagopa Kajmer - Pavlovun Köpeği |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Sagopa Kajmer - Pavlovun KöpeğiSkit: ( -Benim de katıldığım hikayeler oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Şey Aaaa!!! - her zaman acı dostluğu sever dersin ve - ne ? biliyorsun yani ben karamsar bir adamım hepsi bu - evet ![]() - benim bakış açım bu karanlık ve kötü) Hiçbir kuvvet engel olamamıştı bana ![]() ![]() Sago'nun argolarına takılı kalacak her kulak ![]() Tüm yalanların bir giysi giymiş ![]() ![]() Son suçum mu? Son kararım ''-gitsin! ![]() ![]() ![]() ![]() Mazilerde kazının gereği yoktu ![]() ![]() ![]() Bu zoraki yaptırımların bilinci eledi umudun birini,diğeri nerede bulamaz oldum ![]() ![]() Anlamımdın ne oldun? Kendi davalarında hakim oldun,elimden seyrelen bir kumsun ![]() Sen de tarih oldun,tekerrüründen korkar oldum ![]() ![]() Motiflerini işledim,yürek adınla eş değer ki;bildiğim tek şiirsin,anlamın derin,aklımda kal ![]() Kör topal hayallerin sonunda gözlerimde bir güneş var ![]() ![]() Her halükar da içimi kemiren bir teselli var,misalli bir takım oyunlarım ve körpe bir canım var ![]() Yar bana var ![]() ![]() ![]() Kaos karmalarındayım ![]() ![]() Ritimler kolondan süzüldükçe ataklardayım,bu Sago bayım,ben Sagopayım ![]() NAKARAT (KORO) Sil adımı baştan yaz kalbine,baş harfi büyük olsun ![]() Yeniden küfret ! ![]() ![]() ![]() Geçmişi hadım ettik olmadı ![]() Ben suyun oldum bardak dolmadı ![]() RAP 2 Kanatlarım olsun istedim ben ama hiç uçamadım,kanadım oldu denedim yerin dibine çakıldım ![]() Ama nedense masalı dinlemiştim,hazmı zordu, çabalamıştım oysa ![]() Çıtamı aştıktan sonra yükseklik korkusuyla savaştım ![]() Ve ![]() ![]() ![]() Aşkın tepe noktalarına ulaşabilme lüksü güvene bağlı ![]() Bir dönekle karşılaş ,bilki suçunun avukatı ![]() Çok suçlu tanıdım hepsi konusunda haklıydı ![]() Umut çocuklarımı bugünlere getirebilmem uzun zaman aldı ![]() Ve ![]() ![]() ![]() Berduş halim arbedemde yumruklarımı sıvazladı ![]() Kazalardan salim çıktım,kendim yazdım paranoyaklık kitabını ![]() Artık hiç mi hiç de hatrın kalmadı,tekmelerdim dağları,kalbime yuvarlandı taşları ![]() Gözlerim olan bitenle yüz-göz olalı geçti kısa bir zaman dilimi ![]() Elimi koluma bağlayan bu tacizar bu borcu bir şekilde ödemeli ![]() Deneyimin adı Sago,aç mı Pavlov'un köpekleri ? Cehennemde yaşadığım için cennet hakkımdır ![]() Sadakatsizlik intikamla barışır ![]() ![]() ![]() ![]() Halin kalp atışlarımı hızlandırmaktadır ![]() Ortam paçozunun gözü daim arkandadır,söyle kim babandır ?Elini tutsun ! ![]() ![]() ![]() Rap sapandır hedefi bulsun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|