![]() |
Sagopa Kajmer - Vasiyet |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Sagopa Kajmer - Vasiyetfecre dal! ![]() ![]() fedai cembiyeleri ile cenkte kaldı, surlarımda kahpe uyuya daldı ![]() suretim şarap misali eskidikce değeri arttı ![]() serserim,serim giotin altı ![]() kalbimde senede kaç kez birisi idam aldı ha !? şaibelerim şairimdi, şakacı mecburi sıfattı ![]() rıhtımlarımdan gemiler kalktı, yolcular ağırladım ağır ağır ![]() revanlarım ![]() ![]() güneştim bir ara yağmur, oldum ![]() kendi deryalarımda kendimi zorla boğdum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() stagflasyon önlemliydi, sözümü kesme girişiminde bulunan herkeseydi radikal argolar ![]() söyle ne zaman bitti aşka dair tangolar? her işte bir racon var ![]() haydi egoma sponsor ol! ![]() ![]() ecemle ecele giderim ![]() ![]() of haaşaaaa! ![]() ![]() ![]() bir dilekti vurgun oldu, votka redbull ciğere doldu ![]() sagopa nadir sarhoş oldu cemre geç de olsa düştü ![]() kelimelerdi kerimelere ve kertelerime münzeviydim ![]() dünveyi senaryolarda "RAP" denen bahirdim ![]() münasebetsiz küfrü bastım, onurun canını yaktım ![]() altı senedir aklındayım, çekemedin yoo farkındayım ![]() RAPimtraksın, sen reel değilsin ![]() yazdıklarına sadık olamadın, söyle kaç eşlisin? muaf bıraktım seni ve kitlelerini, sarfiyatlarım fiyatsız ![]() ![]() anonim oldu haykırışlarım az önce doğdum halatım yirmi yedi boğum sele gitti ağustosum vasiyet etmek istedim şarkılarımı kızıma, hep sonunda kendimi vurdum ![]() şarjöru doldurdum ![]() ![]() koştuğum bu yolda yarimi sonladım ve kocaman adama döndüm ![]() sanma çok telaşlıyım, durgunum biraz ![]() solgunum yüzüm, bitkinim ufaklık ![]() sen de gel peşimden amma çok çalış! ![]() ![]() duvarda yazmaz her kural, yumruk yersin yılma kalk, dayan! ![]() ![]() bu abi yerle çok sevişti ![]() düşmek hiç ayıp değil, kalkmasını bil! ![]() ![]() ve acele et şu gözyaşını sil! ![]() ![]() sagopa idol oldu bak dedim babam, ben dayandım ![]() buraya kadar geldim 27 adım ![]() takma kendimden can sıkıntım, önceden beridir bir ölüm takıntım ![]() bunu da yüzüme vurmasınlar sade evde yüzüm asık, dışarda sempatik takıldım ![]() ![]() ![]() az önce doğdum halatım yirmi yedi boğum sele gitti ağustosum vasiyet etmek istedim şarkılarımı kızıma, hep sonunda kendimi vurdum ![]() şarjöru doldurdum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|