![]() |
Git Artık |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Git ArtıkG!t ArtIq ![]() ![]() Git ArtIq ! DokunuşLarIn Canımı Acıtıyor ![]() ![]() ![]() Yétér ArtIq ! ßakı$LarIn GözyaşLArımı AkıtıyOr ![]() ![]() ![]() Yaşadıq ve ßitti ! AnLıyormuSun ßitti !!! Geri Dönüşü yOk ßunun Herşey ![]() ![]() ![]() Her$ey siLinip qitti ![]() ![]() Ne ßir Sen kaLdın ßende ![]() ![]() ![]() Nede Eski ßir ßen Kendimde ![]() ![]() ![]() Git ArtIq ![]() ![]() ![]() Git ![]() ![]() ![]() Daha fazLa zorlaştırma işimi, CanIm aCıyor, Canım Acıyor anLıyormusun ??? Git ArtIq git ![]() ![]() ![]() Ne oLursun qit ![]() ![]() ![]() UzakLaş iyiCe ßenden Hatta Nefret Et ! Ama qit Duyuyormusun ??? YokLuqunda Cektiqim acıyı ßirde varLıqınLa yaşatma ! ßeni öLmüş Say Ve Git !!!
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Git Artık |
![]() |
![]() |
#2 |
hayko26
|
![]() Cevap : Git Artıkgzl gzl saol paylaşım için
![]() |
![]() |
Cevap : Git Artık |
![]() |
![]() |
#4 |
<<MeLiSa>>
|
![]() Cevap : Git Artıkkızım agladım resmen ya:( eline saglık varya harikasın:)imzalarn dha güselmş
![]() |
|